Betisoarele parfumate, intre spiritualitate si relaxare

Desi multi dintre noi aud despre energiile negative si despre modul in care acestea ne afecteaza viata, putine persoane incearca indepartarea energiilor negative. De ce? Pentru ca fie nu stiu cum sa faca acest lucru, fie considera ca acestea nu pot fi indepartate prin actiunile pe care le savarsim. Arderea betisoarelor parfumate reprezinta ce-a mai simpla metoda prin care energiile negative sunt indepartate atat din interiorul unei incaperi cat si din interiorul nostru. Despre aceasta metoda de indepartare a energiilor negative nu stie foarte multa lume pentru ca betisoarele parfumate sunt utilizate pentru indepartarea mirosurilor neplacute ori pentru a crea o atmosfera relaxanta. Intr-adevar, betisoarele parfumate pot fi utilizate si in acest sens, insa nu aceasta este calitatea numarul 1 a betisoarelor parfumate.

 Pentru ca betisoarele parfumate pot fi achizitionate sub diferite esente, iata cateva dintre tipurile de betisoare parfumate ce pot fi achizitionate in functie de nevoia pe care o ai:

  • 1. Nu doar ceaiul de tei ne calmeaza si ne ofera o stare de liniste sufleteasca si fizica ci si utilizarea betisoarelor parfumate cu aroma de tei. Pe langa mirosul padurii de tei pe care il emana in incapere, betisoarele parfumate cu aroma de tei indeparteaza energiile negative cu care involuntar ne incarcam pe parcursul unei zile;
  • 2. Avantajele meditatiei sunt mult mai usor de atins in momentul in care atmosfera in care se efectueaza meditatia este propice acestui exercitiu atat de complex. Pentru obtinerea acestei atmosfere, betisoarele parfumate cu aroma de iasomie sunt perfecte. Pe langa aceasta utilitate, acest tip de betisoare este foarte util in momentul in care este utilizat de catre oamenii cu un nivel de anxietate ridicat pentru ca ofera o stare de calm.
  • 3. Nu doar pentru indepartarea energiilor negative ori pentru indepartarea mirosurilor neplacute sunt utilizate betisoarele parfumate ci si pentru ca acestea sunt un foarte bun afrodiziac. Betisoarele parfumate cu aroma de conifere ori lemn de santal sunt cele mai recomandate in acest sens. 4.Betisoarele parfumate cu aroma de trandafir sunt utilizate pentru indepartarea energiilor negative si atragerea energiilor pozitive care ajuta la prosperitate. Avand in vedere toate aceste avantaje, recomand achizitionarea betisoarelor parfumate prin intermediul celor de la e-palosanto.com.

Comentarii

Postări populare