OOTD: De ce sa alegi o rochie din jaquard

by - miercuri, mai 31, 2017

Bună dimineața, draga mea! Se pare că astăzi nu va fi o zi frumoasă și călduroasă. Mi-am pregătit noua geacă de piele despre care o să-ți povestesc în curând și niște pantaloni în ton.
Dar lăsând deoparte evenimentele de azi, vreau să-ți povestesc de zilele trecute, însorite și plăcute. Săptămâna trecută am primit într-una din comenzile mele încă o rochie de jaquard.


 Ador genul acesta de rochii din diferite motive: nu se șifonează, sunt perfecte pentru zi, dar și pentru ocazii. Mărimile acestor rochii corespund întru tocmai celor de la noi. De fapt este o caracteristică generală a produselor Rosegal.
Materialul este unul fin, de foarte bună calitate, motiv pentru care vor face furori cu fiecare apariție. Nici nu mai știu a câta rochie de jaquard este aceasta. Am o mulțime de modele și cu siguranță îmi voi mai comanda altele asemănătoare, căci am văzut multe modele noi pe care deja le-am adăugat pe lista cu dorințe.

M-a minunat faptul că pe unele site-uri acest model de găsește la un preț chiar și de 5 ori mai mare. O diferență enormă pe care cu siguranță n-aș face-o știind că pe Rosegal sunt atât de multe produse accesibile.

Geanta mi-o doream de ceva vreme. A fost foarte ieftină și este încăpătoare, deși nu este de o dimensiune foarte mare. Prefer genul acesta de genți deoarece mereu mă pierd prin gențile mari, umplandu-le cu cine știe ce minuni. Sunt mai compacte dar au spațiu suficient pentru strictul necesar.



A ajuns și ea tot la poșta locală, precum multe comenzi din ultima vreme. Despre transportul pe acest site ți-am mai zis: poți beneficia de el în mod gratuit.

Voi ce părere aveți despre aceste rochii? Le-ați cumpăra? Să lasăm pozele să vorbească de la sine.


Dress/Rochie: http://goo.gl/gzCihq
Bag/Geanta:  https://goo.gl/TFz4L3









You May Also Like

3 comments

  1. Ce frumoasa e rochia, eu nu am niciuna din acest material. A at e o varianta buna, mai ales ca nu e nici foarte scurta. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ce peisaj frumos ,iti vine foarte bine frochita dar si poseta imi place mult de tot . Te pup draga mea !

    RăspundețiȘtergere