OOTD: Pastel de primavara

by - marți, mai 30, 2017

Buna, draga mea! In sfarsit ne putem bucura pe deplin de caldura, de vara. Nimic nu mi se pare mai placut si mai linistitor fata de tinutele pastelate, inflorate. E vremea sa ne jucam cu nuantele, cu tinutele colorate.

Cea mai mare provocare mi se pare a fi tinuta de birou iar camasile par a fi de nelipsit din garderoba acestor doamne. Totusi, tinuta nu trebuie sa fie mereu 100% serioasa. Cel putin eu nu m-as vedea asa, cu tinute mega serioase care sa nu ma avantajeze deloc. Insa, s-a demonstrat ca camasile nu se demodeaza niciodata si chiar daca nu le-as alege prea rar, intr-o tinuta office sunt perfecte. Tinuta poate avea si un aer de eleganta atunci cand alegi camasa potrivita.


Embroidered blouse/Bluza cu broderie: https://goo.gl/QFQjwP
Pants/Pantaloni: https://goo.gl/2fR0BE
Bag/Geanta: goo.gl/cuzQgK


Cu toate ca nu sunt stilul meu, asa cum am mai mnetionat si anterior, incerc sa diversific intreaga garderoba si sa adaug elemente pentru orice stil. Si astfel, in prima comanda Withchic am ales o camasa atipica, insa un model foarte indragit in blogosfera. Aceasta camasa cu broderie florala si volane este deosebita! Materialul este unul grosut, broderia bine lucrata si este una din cele mai versatile camasi. Am purtat-o saptamana trecuta la un examen, cu o pereche de pantaloni cu talie inalta si o geanta office. O poti asorta la fuste din piele sau colorate, mulate sau clos, fie la blugi sau pantaloni simpli, cu o pereche de pantofi, sandale sau balerini. Fiind de un albastru azur este o piesa excelenta pentru o combinatie pastel (inca astept momentul potrivit sa-mi achizitionez o fusta roz pastel).


Oricare ar fi alegerea ta, nu cred ca aceasta camasa poate da gres, atat cand vine vorba de tineret, cat si in cazul unei femei de afaceri.





You May Also Like

3 comments