3 activitati de rutina care-ti vor oferi fericirea absoluta

Unii vad fericirea in lucrurile marunte. Poate fi un apus de soare, o zi in compania celei mai iubite persoane. Majoritatea sunt de parere ca banii sunt esenta fericirii, motiv pentru care femeie cheltuitoare se simt in largul lor atunci cand fac multe cumparaturi.

Sursa: alzmut.com

Fericirea unora consta in lucruri mai absurde, precum mirosul unor papuci noi, bucuria unei noi zile petrecute la locul de munca sau doborarea unui nou record la cel mai viral joc al momentului.
Aparent fericirea poate fi masurata in multe moduri, iar modalitatea in care populatia alege sa-si cultive aceasta stare de bine este extrem de diversa si necesara. Dintre toate aceste noduri in care alegem sa ne simtim perfect in fiecare zi, trei dintre ele sunt cele mai evidentiate:

1. Timpul petrecut alaturi de familie

Sursa: https://www.familiesforlife.sg

In perioadele cele mai agitate ale anului, unii oameni isi gasesc familia cel mai atractiv motiv de fericire. De vina poate fi programul de lucru mult prea incarcat, ceea ce rapeste multe momente de fericire din viata noastra: primii pasi din viata unui copil, zilele de aniversare, etc.

2. Calatoriile

Sursa: https://www.constellationco.com


Calatoriile sunt extrem de benefice pentru o stare pozitiva de spirit. Sunt o modalitate prin care poti descoperi peisaje si oameni noi, te poti redescoperi pe tine insuti.
Indiferent de destinatia parcursa si de timpul pe care il aloci calatoriilor, aceasta poate fi si o modalitate de a petrece mai mult timp alaturi de familie.

3. Masajul erotic



Desi unii privesc partea intima drept o chestiune extrem de privata, in lipsa unei vieti de cuplu armonioase nu este gresit sa apelezi la un salon masaj erotic. Activitatea sexuala este o parte indispensabila a fericirii, iar in lipsa unui partener, aceasta activitate iti ofera satisfactie hormonala, elibereaza stresul si totodata te ajuta sa-ti indeplinesti toate fanteziile ascunse. Saloanele specializate iti pot arata o noua fata a fericirii in deplina confidentialitate. Traieste fara inhibitii!

Pe tine ce te face fericit?

Comentarii

Postări populare