Wishlist Newchic: Trenduri de vara perfecte pentru orice silueta

by - marți, iulie 04, 2017

Intre moda si stil este o diferenta imensa.Cu siguranta deja ti-ai facut idee cu ce ai vrea sa te imbraci deja sau poate chiar ti-ai adaugat in garderoba noi piese care au fost dragoste la prima vedere. Singurul trend de care trebuie sa tii cont este stilul personal, forma corpului, proportiile si modelele, respectiv cromatica.

Daca e sa vorbesc despre ce se poarta in vara asta pentru o silueta de vis, observ ca accentul se pune pe detalii, care ies in evidenta prin simplitatea acestora. Se poarta volanasele, care vor masca si proportiona corect corpul, dar si fundele. Sunt detalii feminine care merg de minune in aceasta vara si care mie imi plac din ce in ce mai mult.
Broderiile, piesele cazute pe umeri, precum si materialele cat mai voporoase sunt si ele elemente de top.

Inspirandu-ma din colectia Newchic, am ales sa-ti prezint astazi un fel de wishlist cu cele mai deosebite accesorii vestimentare de acest gen. Printre favoritele acestei luni mai gasim si palariile de diferite dimensiuni, dar si papucii comozi cu imprimeuri cat mai deosebite.

Newchic este un magazin online chinezesc plin de produse pentru casa si familie. Au multe produse accesibile si la moda, iar avantajul major este ca toate pachetele ajung la posta locala. Iata si sugestiile mele.

Rochie maxi: https://goo.gl/r34Hnu


Bluza cu broderie: https://goo.gl/KjpedV


Bluza cu umeri goi: https://goo.gl/5zfe9r


Bluza cu imprimeu si volane: https://goo.gl/JM1mFB








You May Also Like

1 comments