Wishlist: Rosegal club dresses

De multe ori aud afirmatia ca populatia de la noi din tara nu stie sa se imbrace. As zice ca in ea vad doar 30% adevarat, marea majoritate devenind cu adevarat moderna in materie de articole vestimentare. Vad tot mai multe domnisoare aranjate pe care eu le consider o adevarata placere sa le admiri.
Dar la evenimentele speciale sau in cluburi unele doamne si domnisoare stralucesc la propriu. Nu frecventez prea des cluburile, insa nu cred ca e necesar sa porti o o rochie sau o vestimentatie scurta, decoltata, care sa te puna in valoare. Astfel de elemente le consider de cele mai multe ori dezgratioase si de prost gust.

De pe Rosegal stiti ca am deja foarte multe comenzi si ma pregatesc sa fac una noua. Voi avea luna viitoare un eveniment si pentru ca nu a mai ramas mult timp, desi am multe rochii mai deosebite pe care nu le pot pura zilnic, tot simt nevoia sa-mi caut ceva mai special.
Am avut noroc caci am gasit o rochie splendida de mai jos, ieftina si extrem de rafinata prin niste detalii simple, dar absolut superbe. In alte locuri am vazut-o la niste preturi absolut exorbitante si numeroasele incurajari mai facut tot mai mult sa mi-o doresc.

Maxi ombre dress: https://goo.gl/UrvKqW



Dar sa va spun cum am gasit-o.

Pe magazinele online chinezesti daca vrei ceva spectaculos nu este musai sa caui intr-o categorie unica, dedicata. Unii vad rochiile de ocazie drept rochii de zi si invers. Asa ca e bine sa-ti faci timp sa analizez intregul portofoliu daca se poate sau cat mai multe categorii care ar putea sa-ti scoata in cale o rochie deosebita.

Eu am cautat si printre rochiile de club, rochii scurte si lungi, care se gasesc pe categorii, motiv peentru care mentionam si anterior de rochiile de club, unde am gasit cateva rochii superbe pe care eu personal le-as purta si la evenimente. Mai jos iti propun cateva sugestii de rochii de club/de ocazie sub 20$, perfecte pentru o tinuta impresionanta. Tine cont ca nu trebuie sa cheltuiesti o avere ca sa arati bine sau sa fii moderna! Vezi mai multe aici ->> more.

Ps: Daca veti da click pe poze veti fi redirectionati catre pagina de unde le puteti achizitiona. Pupici!







Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare