Esti o mama singura? Iata 5 lucruri care iti pot USURA viata de zi cu zi!

by - luni, august 07, 2017

Sa fii o mama singura in ziua de azi este una dintre cele mai dificile situatii si, din pacate, tot mai multe femei se regasesc in aceasta postura. Pe langa faptul ca din punct de vedere emotional te framanta o multime de griji si de frustrari, trebuie sa ii satisfaci toate nevoile celui mic si, in plus, sa ai grija de gospodarie, dar si de propria persoana. Pentru multe dintre mamicile care isi cresc pe cont propriu copiii, aceasta situatie poate fi coplesitoare, lucru care, in timp, poate avea repercusiuni asupra educatiei celui mic.

Esti o mama singura? Vrei sa ii oferi copilului tau tot ce e mai bun? Iti doresti sa iti duci la bun sfarsit toate sarcinile atat in gospodarie, cat si in educatia prichindelului? Afla, in continuare, care sunt obiectele ce te pot ajuta in acest sens.


5 lucruri de care orice mama singura are nevoie, pentru a-si usura munca zilnica:

1.Masina

Fara indoiala, o masina iti poate usura multe dintre sarcinile zilnice. De exemplu, atunci cand mergi cu juniorul la medic sau intr-un loc unde va avea nevoie de toate lucrusoarele lui (biberon, scutece, haine de schimb etc.) calatoria cu un mijloc de transport in comun te va solicita mai mult decat este cazul. Pe langa faptul ca ar trebui sa tii copilul in brate, ar trebui, de asemenea, sa cari atat geanta lui, cat si geanta ta, intr-un spatiu aglomerat si calduros. Din acest motiv, daca ai aceasta posibilitate, nu ezita sa iti achizitionezi un automobil. In mod cert, masina iti poate usura sarcinile, de la mersul la piata, pana la vizitarea pediatrului, mai ales daca esti in permanenta insotita de cel mic.

2.Electrocasnice profesionale


Pentru ca trebuie sa te ocupi de treburile casnice, precum curatenia, spalatul rufelor sau aspiratul covoarelor, dar, in acelasi timp, sa fii atenta la micutul tau, ar fi bine sa iti cumperi electrocasnice profesionale, usor de manevrat si care, practic, te scutesc de orice efort suplimentar. In acest sens, gasesti gama de masini de spalat marca Samsung disponibla la Badabum, de unde o poti alege pe cea mai potrivita nevoilor tale si ale juniorului. Cu siguranta, o masina de spalat profesionala, un aspirator multifunctional si alte electrocasnice de o calitate superioara, iti vor fi de folos in sarcinile tale cotidiene.

3.Robot de bucatarie - multicooker

Pare a fi aproape imposibil sa gatesti pentru tine, dar si pentru copilul tau si, in acelasi timp, sa te asiguri ca prichindelul este in siguranta si ca are parte de toata atentia ta. O mama singura are atat de multe lucruri de facut, incat poate, cu usurinta, sa isi neglijeze copilul. Iar in astfel de cazuri, sansele ca cel mic sa aiba probleme comportamentale atunci cand va creste sunt mult mai mari. Tocmai din acest motiv, ar trebui sa faci in asa fel incat sa depasesti cu brio toate sarcinile dintr-o zi obisnuita. De exemplu, pentru a-ti usura munca in bucatarie, poti opta pentru un multicooker, care, practic, gateste singur. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci toate ingredientele, sa setezi modul de gatire, temperatura si timpul necesar prepararii. Pana cand mancarea este gata, iti poti indrepta toata atentia catre cel mic. Fara doar si poate, un astfel de obiect nu poate lipsi din casa unei mame singure.

4. Saltea de joaca pentru copii

Un alt lucru care te poate ajuta sa te organizezi, este o saltea de joaca pentru copii. Pe langa faptul ca aceasta este confortabila, salteaua de joaca are o multime de jucarii atasate, care il vor tine ocupat pe junior, pana iti duci la bun sfarsit activitatile.
Mai mult decat atat, pentru ca nu trebuie sa uiti de tine, atunci cand te ocupi de igiena si ingrijirea personala, il poti pune pe micut in aceasta saltea, astfel incat sa fie in permanenta in campul tau vizual. Astfel, vei reusi sa iti faci treaba si, totodata, sa il supraveghezi pe bebelus.

5.Fier de calcat vertical

Poate fi aproape imposibil sa calci rufele in timp ce iti tii copilul in brate sau in timp ce il legeni in carucior. Din acest motiv, ar trebui sa iti facilitezi aceasta munca, optand pentru un fier de calcat vertical, cu aburi. Nu doar ca vei putea calca rapid si eficient toate hainele tale si ale celui mic, dar vei putea face acest lucru in timp ce il hranesti sau il adormi pe prichindel.

Asadar, cu obiectele potrivite, nu doar ca iti poti usura activitatile zilnice, dar poti, de asemenea, sa fii o mama atenta, grijulie si o gospodina desavarsita.

You May Also Like

4 comments

  1. Un articol foarte util pentru toate mămicile, în special pentru cele care își cresc puii singure.

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte greu sa cresti un copil in ziua de azi,din punct de vedere financiar mai ales.Nu spun ca nu se poate supravietui insa eforturile sunt pe masura.Admir si apreciez mamele singure si cred ca merita toata stima si respectul din lume

    RăspundețiȘtergere
  3. Super articolul. Cum mamicele au nevoie sa gateasca ce e mai bun pentru copiii lor, recomand un cuptor incorporabil

    RăspundețiȘtergere