3 din 5 parinti neglijeaza aceste aspecte legate de copiii lor! Iata ce TREBUIE sa faci!

by - vineri, septembrie 29, 2017

Te-ai intrebat vreodata daca faci lucrurile asa cum trebuie in ceea ce il priveste pe copilul tau? Ei bine, in calitate de parinte, nu vei fi intotdeauna perfect, insa trebuie sa incerci sa fii un real ajutor pentru cel mic. Descopera, in continuare, care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le neglijezi niciodata.

Iata ce sa nu neglijezi cand vine vorba de copilul tau:

       · Scaunul auto!
Pe langa faptul ca este esential sa ai grija de siguranta ta si a celor din jur atunci cand te afli la volan, este OBLIGATORIU sa iti dotezi masina cu un scaun auto pentru copii, in cazul in care calatoresti cu acestia. Daca ai devenit de curand parinte, nu il neglija pe micut! Nu este indicat ca el sa stea in alta parte decat in scaunul special, atunci cand se afla cu tine in masina! Gasesti aici https://www.babyneeds.ro/scaune-auto/ o multime de modele, pentru toate preferintele. De asemenea, poti vizita site-ul Babyneeds.ro  pentru a gasi si alte accesorii utile, pentru cel mic. Nu il pune in pericol si ia toate masurile de precautie, atunci cand calatoresti cu el!

· Vaccinul!
Desi in prezent este un trend sa nu se mai efectueze vaccinarea bebelusilor si a copiilor de orice varsta, trebuie sa fii constient ca acestea il pot scuti pe micut de o multime de boli si afectiuni, unele dintre ele fiind chiar letale.Printre motivele pentru care ar trebui sa iti vaccinezi copilul se numara faptul ca acesta va deveni imun la foarte multi virusi, ceea ce il protejeaza atat pe el, cat si pe cei din jur. De asemenea, organismul sau nu are puterea de a lupta impotriva acestora la fel cum ar face-o un organism adult, asa ca trebuie ajutat. In plus, sunt rare sau chiar inexistente cazurile in care vaccinurile de rutina au avut efecte secundare grave. Astfel, nu ai niciun motiv solid pentru care sa nu faci acest lucru!



    · Educatia!
Exista foarte multe cazuri de copii al caror potential intelectual nu a fost exploatat suficient, din cauza neglijentei parintilor. Foarte multi nu realizeaza faptul ca intelectul celui mic trebuie stimulat inca de la varste foarte fragede. Astfel, este esential sa incercati sa descoperiti impreuna ceea ce ii place si sa fructificati acel lucru. Poate avea o inclinatie pentru romana, matematica, muzica sau biologie. De asemenea, poate sa scoata la iveala un talent extraordinar, pe care nu stia ca il are. In acest fel, este foarte important sa incerce cat mai multe lucruri! Nu se va plictisi, iar potentialul lui va fi valorificat la maximum.

Ai grija de copilul tau si fii foarte atent la nevoile lui! Constientizeaza ca este unic si are nevoie de sprijinul tau neconditionat, pentru a se putea dezvolta armonios!

You May Also Like

0 comments