3 idei de cadouri apetisante pentru persoanele gurmande!

Cu siguranta, ai si tu acel prieten care adora mancarea delicioasa, aspectuoasa si sofisticata, vorbeste intotdeauna despre meniul locurilor in care merge sau iti recomanda restaurante si puburi, in functie de delicatesele pe care le poti incerca acolo. Ei bine, daca te afli in situatia in care doresti sa ii oferi un cadou, ce poate fi mai potrivit decat un dar apetisant, care sa ii faca ziua mai buna?
Iata 3 idei de cadouri perfecte pentru un prieten gurmand!

1. Un tort grandios


Daca este ziua de nastere sau onomastica amicului tau, nu poate lipsi tortul! Insa nu orice fel de tort, ci unul cu adevarat spectaculos, care sa ii aduca un zambet larg pe buze. In acest sens, cea mai buna cofetarie din Bucuresti - Armonia iti pune la dispozitie o multime de variante dintre care o poti alege pe cea preferata de prietenul tau. Daca acesta este un iubitor de ciocolata, opteaza pentru un tort cu mousse dens si aromat, un blat apetisant din cacao si crocant din praline. Daca, din contra, prefera aromele fructate, ofera-i un tort cu mousse de ciocolata alba si crema delicioasa de zmeura. Variantele sunt nelimitate si, in plus, ii poti personaliza cadoul cu un text original si special!

2. Un vin rafinat

Se spune ca nu poti da niciodata gres cu o sticla de vin de calitate superioara. Acest lucru este cu atat mai adevarat cu cat prietenul tau este un gurmand autentic, intr-o permanenta cautare de gusturi si arome noi. Daca vrei sa il surprinzi placut, intra pe www.VINexpert.ro, selecteaza un vin potrivit si un ambalaj pe masura. Poti alege dintre cosulete din rachita, saculete din iuta, pungi elegante, cutii cu maner si decor sau etichete personalizate.  

3. O vacanta intr-o destinatie gastronomica


Daca vrei sa iti surprinzi total prietenul, opteaza pentru aceasta idee fantastica. Trimite-l, pentru un weekend sau cateva zile, intr-o destinatie cu o bogata cultura gastronomica, precum Italia, Franta sau Spania. Cu siguranta, va adora sa incerce nenumarate tipuri de pizza, paste si inghetata in Napoli, sa se bucure de branzeturile fine frantuzesti sau sa se delecteze cu fructe de mare proaspete, direct in Peninsula Iberica. Un astfel de cadou ii va crea amintiri de neuitat, o reala experienta gastronomica si noi descoperiri ce il vor entuziasma peste masura!

Asadar, daca se apropie o ocazie speciala si doresti sa iti surprinzi amicul gurmand, incearca una sau mai multe dintre ideile prezentate mai sus. Orice ai alege, cadoul tau il va surprinde, cu certitudine!

Comentarii

Postări populare