Review Malika Colors: Unghii impecabile potrvite oricarui sezon

by - vineri, noiembrie 24, 2017

Se spune ca modul in care iti ingrijesti mainile te poate defini ca persoana. Poate fi un motiv pentru care dintre toate ritualurile de ingrijire si infrumusetare, femeile gasesc intotdeauna timp sa-si faca manichiura.


Eu prefer sa-mi fac manichiura acasa, simpla, cu oja si pigmenti. Sunt o multime de idei grozave de manichiura la care poti apela fara sa fii nevoita sa ceri ajutorul unui specialist din cadrul unui salon de infrumusetare.
Este mai economic si daca ai si oja potrivita, manichiura taa poate rezista perfect atat pe unghiile mari, cat si pe cele mici.
Recent am primit cateva bunatati de la Malika Colors Romania, printre care noua colectie de oje de Halloween, 2 concealere si un beauty blender. A fost prima data cand am facut cunostinta cu acest brand si cu produsele lor, care au ajuns extrem de repede.
Produsele au fost ambalate cu atentie, ca sa nu mai zic de faptul ca m-am chinuit aproape jumatate de ora sa deschid coletul cu atentie si entuziasm.


Chiar daca Halloween-ul a trecut, asa cum spunea si o colega, unghiile frumoase se poarta in orice sezzon. Pentru aceasta colectie, Malika a realizat 5 nuante magnifice de oje: portocaliu, rosu-burgundy, negru, alb mat si gri. Ambalajul lor arata in mare fel, fiind super simpatic.

Dar cel mai mult conteaza cum se comporta, nu-i asa?
Am reusit sa imbin nuantele in diferite moduri pentru a-mi face manichiura. Ojele se aplica foarte usor. Pensula este perfecta astfel incat sa-ti permita o aplicare uniforma, usoara, dintr-un singur strat, evitand totodata si colturile de piele. Au o rezistenta foarte buna, de minim 4 zile, pana la doua saptamani. Am fost foarte surprinsa sa vad ca oja neagra rezista atat de mult, in conditiile in care am stat aproape in permanenta cu mainile in apa si in ultima vreme oja neagra din comert a fost un adevarat fail, caci se decojea dupa o singura zi.





Aceste oje sunt extrem de pigmentate si folosite inclusiv ca baza pentru pigmenti, manichiura rezista extrem de mult, fara niciun fel de probleme.
Am reusit inclusiv saa realizez prima mea machiura pe apa. Este o tehnica pe care am abandonat-o foarte mult timp, caci nici-o oja nu parea a fi potrivita pentru aceaasta tehnica "complicata". Am fost placut surprinsa ca in sfarsit am reusit aceasta performanta, iar manichiura a iesit chiar extreordinar, zic eu, pentru prima incercare. A rezistat o saptamana din pricina faptului ca am vrut sa testez alte noi idei, insa sunt convinsa ca ar mai fi tinut inca pe atat.

Legat de cele doua concealere Cover Up, eu am primit doua nuante: una nude, pentru estomparea imperfectiunilor si una verde, pentru a acoperi roseata.
Eu am folosit in mod special nuanta de verde, care nu-mi lipseste din machiajul zilnic. Ador acest concealer!



Forma de ruj si consistenta cremoasa permite o aplicare foarte usoara. Nuanta de verde este ceva mai subtila decat a concealerelor pe care le-am folosit intrecut. Insa, acest lucru nu este rau. Fata de altele, acesta chiar acopera roseata si cosurile inestetice, neavand niciun fel de reactie adversa, pe pielea mea sensibila.

Beauty blender-ul Malika s-a dovedit a fi unul dintre bureteii mei preferati. Fata de ceilalti incercati de pana acum, acesta absoarbe extrem de putina apa, insa suficient incat sa permita o acoperire maxima a fondului de ten. Am observat ca fondurile de ten si cremele se fixeaza mai usor, mai natural si rezista mai mult, nefiind necesara fixarea machiajului cu ajutorul unei pudre. M-am indragostit de el inca din prima zi, cand l-am folosit prima data si de atunci, il folosesc in permanenta.


Ps: Zilele trecute Malika a mai lansat o noua colectie de oje sub denumirea EGO Glitter. Vom vorbi despre ele curand. Pana atunci, nu uita sa te bucuri de manichiura care ti se potriveste. Gasesti toata inspiratia, precum si informatiile despre cele mai noi lansaari, pe pagina lor de Facebook, respectiv pe Instagram.
Voi ati incercat colectia de Halloween de la Malika? Dar concealerele si beauty blender-ul?


You May Also Like

1 comments