Wishlist: Preferințe Rosegal în 2018

by - sâmbătă, ianuarie 13, 2018

Am lipsit. Mult. Chiar foarte mult. Dacă am postat pe Instagram două-trei poze în perioada asta căci am fost bolnavă în tot acest timp. Acum sunt sub tratament și încep să mă simt ceva mai bine, însă mai am mult de lucru până voi ajunge la condiția inițială. Sper că nu-i cu supărare și faptul că n-am ajuns la poștă să-i trimit încă rochița câștigătoarei concursului precedent de pe pagina de Facebook. Am zis că o voi face vineri, însă nu s-au potrivit planurile și nici starea mea nu mi-a adus în primul plan acest gând.
Mă voi mobiliza cât de curând.

Am multe de făcut, multe ținute și cumpărături ce așteaptă să vi le prezint.
Însă încep să revin pe branșă cu primele wishlisturi, căci mă pregătesc să dau primele comenzi din acest an. Căutările mele n-au sfârșit nicidecum la nuanțe obligatorii de mov - culoarea anului.




Cel mai mult am căutat un rucsac cu care să-l înlocuiesc pe cel care îl am în prezent și care a fost purtat la infinit. Am găsit pe Rosegal multe rucsacele simpatice. E probabil cel mai util accesoriu pentru călătoriile de lungi sau scurtă durată, fiind foarte încăpător și ușor de luat la drum.



Un prim rucsac pe care l-am găsit se încadrează mai mult pe lista de anti-dorințe, nu pentru că nu mi-ar placea ci pentru că mi s-a părut a fi prea scump. El arata foarte drăguț și mi se pare că denotă din stilul Kawaii. E frumos foc, dar parcă nu merită toate economiile pe care le-am strâns de sărbători.
Am căutat ceva totuși accesibil și am găsit în schimb alte două alternative mai accesibile asupra cărora îmi e greu să mă decid.


Am mai găsit și o poșetă cu blană, ceva mai diferit și care teoretic și practic ar trebui să fie potrivită pentru sezonul rece cu zăpadă. Nici ghetele unicorn n-au trecut neobservate și au fost primul lucru pe care l-am adăugat în coșul de cumpărături.

Unicorns boots: https://goo.gl/krHVc5


Ce părere aveți de aceste selecții care mi-au atras atenția?

You May Also Like

0 comments