OOTD: Cizme cu șireturi până la genunchi și un ger năprasnic

by - luni, februarie 26, 2018

Când aveam numai câțiva anișori, țin minte că nu aveam nimic de-a face cu moda. Eram bineînțeles atrasă de tot felul de chestioare însă părinții nu-și permiteau, mai ales mama, care avea mai multă grijă de mine. Uneori mai căpătam de la sora mea câteva articole drăguțe pe care mama nu mă lăsa să le port decât la zile mai speciale, duminica, în zi de sărbătoare, la deschiderea anului școlar sau când mergeam în vizită la rude. În rest, pe un așa ger, nu eram decât un dovlecel acoperit de o geacă imensă și roșie (țin perfect minte), o căciulă în ton și predominant în fiecare ținută erau blugii foarte largi, niște ciorapi groși și ghete scurte.



Nu prea am fost lăsată să-mi aleg garderoba după bunul plac așa cum mulți și-ar fi dorit sau în mărimea potrivită. Recuperez acum!
Nu mai țin minte în jurul cărei vârste, dar știu sigur că s-a întâmplat prin adolescență, mama îmi cumpărase o pereche de cizme mai lungi, până aproape de genunchi, cu șireturi. Pe vremea aceea nu pot spune că le-am iubit prea tare, însă undeva prin decembrie-ianuarie am găsit pe Instagram o poză cu niște bocanci mai feminini ce semănau destul de izbitor. Aveau un dos roșu și un stil ceva mai botucănos, ce-i drept nu chiar pentru oricine, dar foarte aspectuoase.


Imediat creierul meu a început să procedeze și mi-am zis că trebuie neapărat să-mi găsesc o pereche de cizme cel puțin similare.
Primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut prin magazinele din România, atât în cele online, cât și în cele fizice. Am găsit ceva similar doar în online, unde livrarea avea să fie destul de rapidă, însă prețul ridicat nu m-a convins.
Cu prima ocazie m-am apucat de căutat și în online, pe site-urile cu care colaborez. Așa am dat de ghetele de pe Rosegal care mi-au plăcut enorm de mult și care au sosit de curând la mine. Le-am așteptat cu nerăbdare!



Adevărat, nici pe astfel de site-uri prețul lor nu este întocmai mic, însă partea bună e că au ajuns destul de repede și la poșta de cartier.
Și în Italia s-au anunțat niște zile tare geroase, așa că nu ar trebui să vă prindă nostalgia că sunt în țările calde și frumoase. Încă nu vine primăvara nici aici!


Dar sezonul este perfect pentru a purta aceste cizme măcar de câteva ori. Deși mi-aș fi dorit mai de grabă o talpă joasă, nu m-a deranjat tocul gros, destul de confortabil pentru mine, deși nu prea port tocuri. Un astfel de toc e chiar perfect și comod pentru mine.

Am găsit și ținuta perfectă cu care să le îmbin fără a omite tendința de cizme de motocicletă cu care aduc cizmele.
Am luat o pereche de colanți din piele și un top negru cu mâneci 3/4 și perle, jacheta albă de blană și o geantă roșie din catifea, o replică ieftină Moschino.


Mai ții minte că în vara anului trecut am tot prezentat ținute cu o bluză albă cu perle și mâneci evazate? Ei bine, bluza aceea făcea furori în social media așa că m-am gândit s-o încerc și eu. Adevărat, s-a dovedit a fi o alegere excelentă iar topul de azi este destul de similar. Diferă doar lungimea mânecii și materialul, care e ceva mai subțire, un material fin de cămașă.


Ghetele și geanta sunt de pe Rosegal, iar bluza de pe Gamiss. Ah, să nu uit! De ceas n-am mai zis nimic. O, da! Ceasul ăsta! Îl aveam deja, însă are niște led-uri integrate care nu funcționau la cel achiziționat prima dată. Așa că m-am gândit să mi-l cumpăr iarăși în speranța că va funcționa complet, așa cum s-a și întâmplat. Are o curea din silicon, foarte confortabilă, iar metalul cadranului nu mă deranjează în niciun fel deși sunt sensibilă la metale diferite de aur și argint. E un ceas clasic destul de mare și elegant, datorită cristalelor ce îl acompaniază. Mie îmi place enorm de mult, așa că vi-l recomand și vouă.

Cum ți se pare ținuta de azi și de noile achiziții?









You May Also Like

1 comments