Wishlist: 3 tinute de iarna care te vor scoate din anonimat

by - luni, februarie 26, 2018

Ii mai stiti pe cei de la SheIn? Da, vestitul SheIn, care facea furori pana in urma cu vreo doi ani. Mi-as fi dorit sa dau vestea cea buna si sa va spun ca au reinceput livrarile in Romania, insa din pacate nu stiu nimic despre acest lucru. Insa, ei inca livreaza in zeci de tari de peste granita, asa ca, ddaca aveti cunostinte care locuiesc in afara tarii sau daca va planuiti o escapada pentru o perioada ceva mai indelungata, SheIn este unul dintre magazinele online din topul preferintelor. Stiu ca am tot laudat unele site-uri si unele produse, insa nu fara motiv. Totusi, articolele pe care le am in colectie au cativa anisori si s-au mentinut de-a dreptul impecabil. Nu doar ca se prezinta bine, insa majoritatea produselor inca isi pastreaza unicitatea pe care n-o veti mai gasi in alte magazine online.


Rochie/Dress: http://bit.ly/2ossRjz
Sandale/Sandals: http://bit.ly/2F395ov
Jacheta/Coat: http://bit.ly/2EWUN5c



Pentru astazi v-am pregatit un nou wishlist, de data asta cu produse absolut senzationale de la ei. Mi-a fost enorm de greu sa ma abtin si sa aleg doar cateva tinute, caci au o gramada de chestii misto, insa nu-mi doresc sa spam(ez) prea tare si totodata nici nu vreau sa va fur tot suspansul.

Rochie/Dress: http://bit.ly/2ESDQwW
Botine/Boots: http://bit.ly/2CLoMv1
Jacheta/Coat: http://bit.ly/2BS2k6E


Si de data asta, precum si in trecut, am gasit chestii tare misto la ei. Pot spune ca multe dintre lucrurile lor unicat au chiar un pret mult mai bun acum. Bineinteles, exista si o suma minima de care trebuie sa comandati ca sa beneficiati de transport gratuit, iar aceasta depinde de tara de desinatie.
Imi pare tare rau ca acestia nu mai livreaza la noi in tara si ceva imi spune ca nu sunt singura care are acest sentiment. Asta ar trebui sa fie un semn de alarma, caci sunt convinsa ca livrarea a luat sfarsit din cauza modului in care posta de la noi gestioneaza coletele externe, astfel inca marea majoritate ajung sa dispara subit. In ultimele luni de activitate, SheIn a pierdut nu doar produse ci si bani, motiv pentru care totul a luat sfarsit. Sper totusi ca aceste probleme se vor remedia, chiar daca a trecut deja o vreme.

Pulover 1/Sweater 1: http://bit.ly/2ETe1gr
Pulover 2/Sweater 2: http://bit.ly/2Cmzg8K
Rochie/Dress: http://bit.ly/2t0blb2


Voi ce parere aveti despre tinutele/produsele alese? Dar despre SheIn?

You May Also Like

0 comments