Wishlist Zaful: Produse pentru toate gusturile

by - miercuri, februarie 28, 2018

Ca orice fata sunt mai selecta din fire. Poate pe alocuri ceva mai pretentioasa, mai ales cand vine vorba de garderoba si accesoriile mele. Cu siguranta ai observat ca am o pasiune pentru diferite genuri de haine, incaltaminte si genti. Desi nu a trecut multa vreme de cand am plasat o comanda Zaful, a venit timpul sa mai plasez una, poate ceva mai dificila.

Ai putea spune ca sunt obsedata de astfel de articole si de produsele lor. Nu! Inca nu ma consider atat de obsedata de astfel de articole, dar trebuie sa recunosc ca am o colectie destul de vasta. Si daca puteam jura ca le-am vazut pe toate, am rasfoit iarasi agale magazinul, timp de cateva ore. Recunosc, la un moment dat incepeam sa ma dau batuta, insa, mai apoi, cand le-am gasit, le-am gasit pe toate. De data asta am o super selectie de produse pe care nu ma las pana n-o am pe toata, completa, cap coada.

Compleu/Two pieces outfit: https://goo.gl/5jt3gg


Sa incep cu ce e mai simplu, adica panofii, acolo unde nu as putea zice ca excelez. Nu mi-am luat cu mine in Parma nici o pereche de pantofi si numai maine-poimaine vine vremea frumoasa iar eu n-am nicio pereche de pantofi/sandale in care sa-mi prezint tinutele.
Ma oonfrunt cu cele doua descoperiri, o pereche superba de stileto, care m-a impresionat bineinteles prin detaliul de la glezna, cat si cu perechea de sandale, acolo unde tocul pare mai mult decat potrivit. Oare ce sa aleg?

Sandale/Sandals: https://goo.gl/Z3iT8R
Geanta/Bag: https://goo.gl/gqokWV

 

Stii...intotdeauna mi-am dorit un body. Uite ca mai exista si articole usor "traditionale" pe care nu le am in garderoba deloc. Si ele mi se par la fel de versatile ca si compleurile, iar cele doua alese de mine mi se par a fi senzationale. Manecile evazate ale body-ului rosu si imprimeul de leopard, pentru cel de-al doilea, formeaza minimul necesar ce ar trebui sa-l adaug in garderoba. Si asa cum spuneam, nu le pot lua acum pe toate, dar nu ma las pana nu le am.
Ziceam ceva de compleuri, chestii, trestii? Am fost si pe la salopete si am gasit una pe putin zis perfecta. Cel putin pentru mine. Simpatica, de vara si foarte colorata, exact pe gustul meu.

Salopeta/Romper: https://goo.gl/Z8PnWu














Cred ca la capitolul genti e cea mai mare nebunie. Am gasit cele doua genti in nuanta superba de verde care imi place la nebunie. Nu cred ca am intalnit in viata asta o nuanta care sa-mi placa atat de mult. E pur si simplu fenomenala! Imi este tare greu ce geanta imi place mai mult din cele 4, dar cel putin 3 dintre ele tot o sa-mi iau. Voi ce-mi recomandati?

Geanta/Bag 1: https://goo.gl/JanSNr
Geanta/Bag 2: https://goo.gl/iDWP9h
Geanta/Bag 3: https://goo.gl/o9pGbT

 

Acestea fiind spuse, pot spune ca nevoile aka placerile unei femei in materie de moda nu se vor sfarsi niciodata, chiar si atunci cand credem ca nimic nu ne mai poate impresiona, iar Zaful stie cu siguranta cum sa ne puna poftele'n cui sau sa mai adauge cateva vise pe listele neprevazute de dorinte. (cel putin mie).

You May Also Like

0 comments