Machiajul Gerovital- Singura "campanie" ce nu te lasa indiferent(a)!

by - miercuri, martie 28, 2018

Eu: - Uite, dragul meu! Ce frumos acopera toate necesitatile unui machiaj complet aceste produse si aceste pensule!
El: - Ai dreptate, draga mea! Si bunica-mii i-ar placea pensulele alea. Sunt perfecte pentru vopsit ouale.
Eu: - Hei, nu stii ce inseamna arta machiajului! 
El: - Da, draga mea! O pierdere de timp si bani. Ai dreptate, draga mea!




Asa sa fie toti barbatii? Ba bine ca nu! Mai nou si barbatii au inceput sa foloseasca tot felul de solutii de ingrijire, ba chiar si produse de machiaj.
In timp ce barbatii prefera treizeci de minute in plus de somn, noi mizam pe acest timp ca sa fim frumoase si prezentabile pentru ei. 
Multi se plang ca petrecem prea mult timp pentru a ne dichisi, proces pe care noi il consideram necesar. Desi toti pledeaza pentru o frumuzete naturala, ambele sexe viseaza astazi la un ten frumos, curat si fara imperfectiuni. Multi sustin ca e gresit sa judeci un ambalaj si sa ascunzi ceea ce esti cu adevarat. Dar cati dintre acesti sustinatori ai frumusetii naturale ar da atentie unei persoane cu imperfectiuni la vedere?
Noi, femeile, stim adevarul, motiv pentru care petrecem o mare parte din timp pentru a cauta in cosmetica decorativa niste produsele perfecte, cu beneficii certificate: hidratare, protectie, rezistenta indelungata, matifiere.
Machiajul nu este atat de superficial pe cat cred altii. Ai nevoie de arta si maiestrie, ofera numeroase beneficii, iar cu produsele potrivite oricine poate deveni un expert.


Femeia care foloseste cosmetice nu este o persoana obsedata ce-si doreste sa intre in pielea unui personaj ce nu exista. Eu, spre exemplu, folosesc cosmeticele doar pentru a-mi acoperi imperfectiunile si pentru a capata o infatisare mai placuta si mai ingrijita. Nimic exagerat. Ma bazez pe produsele potrivite ce ma ajuta sa am o infatisare proaspata, dar care contribuie la mentinerea unui ten ferm, tanar si de ce nu, care ajuta la ameliorarea imperfectiunilor. 
Aceste apariente ingrijite starnesc de obicei interesul sexului opus, dornic sa descopere si persoana in sine. Atractia apare si intre persoanele de acelasi sex, mai ales intre femei, dornice pe zi ce trece sa afle cele mai bune trucuri de infrumusetare pentru un aspect mereu tanar. As putea spune ca machiajul ne ajuta sa legam prietenii, relatii, ne pregateste pentru un interviu sau pune bazele unei intalniri romantice.
Machiajul ne ofera atitudine si incredere in propria noastra fiinta, fiind un proces la fel de obisnuit in zilele noastre precum dorinta de apartenenta la mediul de afaceri.


Intotdeauna cautam sa ne imbunatatim rutina de infrumusetare, motiv pentru care cautam indelungat  produsele cele mai eficiente si accesibile. Suntem la curent cu cele mai noi lansari pe care abia asteptam sa le testam, acest proces devenind o adevarata placere indeosebi pentru noi, femeile.
Si tocmai ce ma aflam in cautarea unor noi produse cosmetice cand am dat peste noua gama de machiaj lansata de Farmec - gama Gerovital Beauty. Noua gama vine in ajutor celor pasionati de infrumusetare cu un nou concept. Mai mult decat culoare, gama Gerovital Beauty inoveaza rutina zilnica de infrumusetare prin combinatii atent selectionate de ingrediente active de ultima generatie: acid hialuronic, pudra de diamant, Vitamina E.
Inovatia consta in faptul ca noua gama de produse nu ajuta doar la obtinerea unui frumuseti naturale, ci ele vin cu un aport suplimentar pentru tenului problematic, ajutand la hidratarea si elasticitatea pielii, la regenerarea si estomparea imperfectiunilor. Un efect triplu si accesibil romancelor din intreaga lume, pentru o piele frumoasa, radianta si mereu tanara. Exact produsele de care am nevoie!


Farmec este un brand national cu o traditie de peste 120 ani in farmecul romancelor. Gama Gerovital are peste 50 ani de existenta, ocupa primul loc in top 100 cele mai puternice branduri romanesti si  face parte din Topul Forbes ca fiind "Cel mai COOL brand din Romania".
De ce este COOL? Simplu! De-a lungul timpului, cei de la Farmec s-au concentrat pe studii  profunde referitoare la necesitatile romanilor, pe baza carora sa ofere cele mai prietenoase solutii. Astfel, de-a lungul anilor au luat nastere zeci de produse accesibile pentru nevoile fiecareia dintre noi, acoperind o gama larga si completa de ingrijire si infrumusetare, atat pentru barbati, cat si pentru femei.
In prezent, Farmec reprezinta "vocea" romanilor, un simbol puternic pentru frumusete si dezvoltare.

Noua gama de machiaj Gerovital Beauty vine intr-un ambalaj atractiv si seducator. In domeniul ambalajelor, negrul exprima luxul si calitatea superioara a produselor care, in cazul nostru, reflecta asupra compozitiei inovatoare si prietenoase pentru ten si manichiura.
Din noua gama am remarcat cu precadere pudra pentru luminozitate cu pulbere de diamant si noua formula de ruj lichid cu rezistenta indelungata.



Aceste doua produse sunt completarea perfecta a unui machiaj radiant, ce accentueaza frumusetea naturala si sporesc farmecul romancelor. Sunt alegerea ideala chiar si pentru persoanele ce nu se confrunta cu imperfectiuni si cauta acel ceva care sa le scoata in evidenta. 
Pe langa rezistenta indelungata ce o cautam in fiecare produs cosmetic, noua selectie de rujuri lichide cuprinde 5 nuante intense cu o textura cremoasa, ce ofera un volum special buzelor.
Acestea sunt destinate atat machiajului zilnic, cat si pentru cel de ocazie/seara, acoperind o gama larga de dorinte si nevoi.
Precum sarea in bucate, dintr-o singura aplicare, rujul completează machiajul fără efort și îi oferă atitudine purtătorului, motiv pentru care este un produs esential pentru rutina de machiaj si pentru geanta/colectia fiecarei doamne/domnisoare.
In doar cateva minute poti radia precum o vedeta la Hollywood, iar pretul accesibil ofera posibilitatea de a creea o rutina vasta si impresionanta de infrumusetare.

Poarta cu incredere, zambeste mai mult, bucura-te de beneficiile unei game exclusive de infrumusetare pentru romance! Ai spune ca cel mai des nume pe care-l porti pe buze e Gerovital Beauty?



Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018. 

You May Also Like

0 comments