Cum să transformi un entry gadget într-un device modern

by - miercuri, mai 16, 2018

În 2018 cu toții ne dorim acele gadgeturi de ultimă oră, performante, cu proprietăți peste așteptări. Din păcate noile lansări se lasă așteptate căci, nu toți ne permitem o astfel de investiție.
De fiecare dată când unul dintre dispozitivele mele suferă un mic accident, încep a funcționa lent sau dau erori (îți sună cunoscut?) încep să iau în calcul posibilitatea achiziționării unor noi gadgeturi, de preferat ceva mai performante.
Și de fiecare dată îmi spun că voi avea răbdare, că voi pune bani deoparte și că-mi voi cumpăra ceva cu adevărat bun, o marcă renumită care, să mă mulțumească pe deplin. Din păcate, uneori, astrele nu se poziționeză atât de perfect pe cât mi-aș dori să-mi pot permite acest compromis.
Sfârșesc prin a răscoli prntre gadgeturi chinezești, printre modele ce aparțin unor firme "fantomă", despre care nu am auzit niciodată, dar care pretind că ar deține multe proprietăți ca modelele renumite, doar că la un preț cu mult mai accesibil. Sfârșesc prin a-l achiziționa pe ăla care simt că m-ar face împlinită și care se încadrează într-un buget decent.


De curând am primit un smartphone de ultimă generație. Visul meu de aproape o viață! Eram entuziasmată, extaziată, mai ales că poartă un nume mare, de la care vroiam să-mi achiziționez un telefon (doar că alt model).
La nici trei luni de la primirea acestuia pot spune că sunt ușor dezamăgită. Într-o zi, pe când așterneam patul, telefonul s-a atins fin de perete, moment în care s-a fisurat ecranul. Nici camera nu pare să fie de o calitate excelentă. Țin minte că, telefonul pe care îl foloseam anterior, a costat sub jumătate din valoare acestuia și a rezistat mult mai mult, iar proprietățile sale au fost cu mult peste așteptări, extrem de similare cu acesta nou.
Acest lucru îmi dă de gândit că, în unele cazuri, deși sunt o mulțime de gadgeturi accesibile no-name, nu înseamnă nici trebuie judecate. Nu sunt excepționale, dar nici de o calitate foarte proastă, Și experiențele neplăcute pot apărea și viceversa. În urma acestor experiențe repetate am ajuns la concluzia că oricine se poate bucura super beneficii la un astfel de entry gadget, investind doar în accesorii: huse, căști, trepied, lentile, selfie stick, etc.


Pe când pe piață apar tot mai multe copii ale telefoanelor, ale tabletelor și laptopurilor, niciodată nu vor exista top accesorii smartphone care să poată fi comparate câtuși de puțin.
Spre exemplu, o pereche de căști originale, de calitate superioară, vor scoate un sunet perfect, cu o tonalitate ridicată și vor rezista o perioadă îndelungată de timp (chiar și peste 2 ani de uz zilnic). Așa zisele copii vor rezista maxim o lună.
De asemenea, de multe ori am întalnit telefoane cu cameră de 8 MP care fac pozele similar calitativ cu un dispozitiv renumit, dotat cu o cameră de 12 MP, și invers. Ca prin urmare, dacă nu activezi extrem de mult în domeniul online, cel al fotografiei sau dacă nu ești profund pasionat de arta fotografiei, ci doar îți dorești amintiri decente, poze clare care pot spune orice trăire și orice poveste fără cuvinte, părerea mea este că poți achiziționa și un gadget mai accesibil, no-name, pe care să-l accesorizezi cu astfel de lentile și obiective calitative pentru smartphone. Sau poți corecta imperfecțiunile celui pe care îl deții deja.


Lentilă Fish Eye Alfamobility.ro


Investind în astfel de accesorii mobile compacte, de o calitate superioară, îți poți îmbunătăți considerabil conținutul media realizat cu ajutorul telefonului tău, fără să fii nevoit să investești în gadgeturi scumpe. Totodată, o astfel de achiziție îți oferă libertate deplină în ceea ce privește o experiență inedită, profesionistă, pe orice tip de dispozitiv. Spre exemplu, poți utiliza o lentilă pentru claritate și efecte surprinzătoare, precum lentila Fish Eye, atât pe smartphone, cât și pentru tabletă sau laptop. Scapi de griji în călătorii atunci când bagajele nu mai au loc și de camera DSLR, o nouă performanță pe care i-o poți asocia smartphone-ului ce te însoțește pretutindeni. Sau poate ai visat dintotdeauna la un astfel de aparat foto, ce necesită cunoștințe avansate de operare și un buget destul de ridicat. Investind în astfel de accesorii poți realiza cadre la fel de impresionante ca și cei care investesc în zeci de gadgeturi scumpe, de ultimă oră. Un singur accesoriu îți poate schimba viața considerabil!

Companie acreditată în vânzarea de accesorii de top pentru gadgeturi

Așadar, fie că ești un începător în arta fotografiei, fie că vrei să te ridici la standardele grupului de prieteni ce dețin gadgeturi moderne, profesionale, și care oferă conținut de calitate, nu te descuraja și alege să investști în accesorii de calitate care-ți vor asigura succesul. Alege să economisești și să te bucuri de același bust de putere și performanță cu ajutorul dispozitivelor pe care le deții în prezent!

You May Also Like

0 comments