Doteaza-ti arhiva cu rafturi de calitate

by - joi, mai 17, 2018

Rafturile mobile pentru arhiva sunt structuri ce constau din sisteme de rafturi fixe, montate pe platforme mobile speciale, care se deplaseaza de-a lungul sinelor. Rafturile de arhivare reprezinta o modalitate excelenta de a stoca cantitati mari de documente. Sistemul de rafturi mobile realizate prin serviciul de confectii metalice de catre compania Analko Aluminium Industry SRL,   sunt realizate cu un design standard pe o baza mobila care se deplaseaza de-a lungul sinelor.

Care sunt avantajele utilizarii rafturilor mobile?

Unul dintre principalele avantaje, este posibilitatea de a economisi o suprafata mare de spatiu datorita dulapurilor mobile. Proiectele individuale pot fi combinate in blocuri pentru o capacitate mai mare. De asemenea, rafturile mobile se doteaza cu un volan special, care iti va permite sa gestionezi cu usurinta structura. Metalul este un material foarte durabil, care va pastra produsul in forma sa corecta pentru o perioada lunga de timp. Mai mult decat atat, aspectul produsului va crea un interior modern si functional al camerei. Aceste suporturi sunt versatile in utilizare, putand utiliza produsul cu indicatori de temperatura si umiditate diferite.



Caracteristicile si designul rafturilor metalice mobile

Baza rafturilor  mobile de acest tip, este structura metalica a raftului, echipat cu roti si montat pe sine puternice si rezistente la greutate. In functie de conditiile de functionare, sistemele rafturilor au urmatoarele caracteristici de proiectare:

- Rafturile pot fi pe roti cu un mecanism atat mecanic, cat si electric. In cazul unei miscari mecanice, structura este deplasata prin rotatia manuala a mecanismului rotativ, care este montat pe partea laterala a sectiunii. Mecanismul se roteste fara efort si usureaza deplasarea rafturilor. Aceste sisteme de arhivare sunt potrivite pentru birouri si arhive cu un flux mic de lucru. Rafturile mobile pot fi, de asemenea, echipate cu un dispozitiv electric. Astfel de rafturi se deplaseaza fara utilizarea puterii fizice. Aceste tipuri de rafturi sunt echipate cu ecran de control electric si deplasarea automata se face prin atingere, fiind ideale pentru un flux mare de lucru.
- Exista, de asemenea, o caracteristica speciala in metoda de montare a sinelor pe care se deplaseaza rafturile. Sistemele mobile pot fi instalate pe roti si sine montate in podea sau pe podele dure (podea ridicata). Atunci cand se instaleaza o astfel de structura cu sine montate, se ia in considerare calitatea pardoselii si rezistenta suprapunerii. Podeaua ridicata formeaza un cadru rigid, format din sine si placi aglomerate sau alte materiale, ceea ce permite reducerea incarcaturii pe podea.
Atunci cand alegi rafturi mobile pentru arhiva, este necesar sa iei in considerare greutatea incarcaturii care va fi stocata pe rafturi. Capacitatea de transport a rafturilor este destul de mare. Incarcarea fiecarui raft, pe fiecare nivel este de pana la 80 kg. Trebuie remarcat faptul ca sistemele mobile cu actionare electrica au o capacitate de incarcare mai mare in comparatie cu cea mecanica. Sarcina totala este calculata pe baza caracteristicilor de ridicare ale fiecarui element structural.
Fiecare raft mobil este echipat cu o sapa pentru a creste nivelul de rigiditate. Rafturile mobile pot fi echipate cu pereti suplimentari de legatura si pereti pe partea din spate.  Fiecare comanda de rafturi se poate efectua si numai in conformitate cu proiectele individuale.


You May Also Like

0 comments