Impresii Prostatosalm: La taifas cu bunicul despre sănătatea prostatei sale

by - duminică, mai 13, 2018

Nu mă interesează pe mine în mod principal sănătatea organelor genitale ale bunicului, însă, ca și organele genitale feminine, ele fac parte din corpul și organismul nostru, dintr-un echilibru natural și hormonal care, pe alocuri, întâmpină mici probleme ce nu pot fi date la o parte.

Parte din colecția mea de remedii naturiste Ayurmed

Noua campanie Brander&Ayurmed este despre parteneri și despre sănătatea organelor genitale masculine. Cel mai potrivit pentru acestă serie de impresii mi s-a părut a fi nimeni altul decât bunicul, care se confruntă cu problema momentului.
Bunicul are 85 ani și a fost operat anul trecut, având niște probleme care s-au localizat în zonă intimă, un fel de tumoare (n-aș sti să vă detaliez exact) care, nu a mai avut soluție la vremea respectivă. El suferă bineînțeles și de prostată, o afecțiune des întâlnită la persoanele de peste 50 ani, dar nu musai, ceea ce duce la urinarea frecventă.
Având în vedere intervențiile prin care acesta a trecut și fiind bineînțeles un împătimit al naturii, al fructelor și legumelor pe care le creează în mod natural în propria curte, a ales drept suport pentru o funcționare normală a sistemului genital remediile naturale, în prezent Prostatosalm - protector natural al prostatei, de la Ayurmed.


Așadar, principala sa problemă, așa cum mi s-a întâmplat și mie în cazul unei infecții urinare enorm de neplăcute, au fost acele urinări frecvente, aparent "incomplete", uneori dureroase și foarte neplăcute mai ales atunci când se instalează în timpul nopții, a momentelor de odihnă. Acest lucru este stânjenitor, neputându-și controla această disfuncție la evenimente, zile speciale, etc. Uneori evita complet sau parțial participarea la reuniuni de familie, întocmai din această cauză, care-l punea într-o postură nefericită și depresivă.

A trecut mai bine de o săptămână de când încearcă acest nou remediu natural, atât pentru dânsul, cât și pentru portofoliul Ayurmed, fiind lansat destul de recent, creeat în totalitate din plante terapeutice, ayurvedice, indiene.


Bunicul mi-a adus la cunoștință că, încă din primele zile, senzația de urinare incompletă s-ar fi redus considerabil. Mi-a spus că are parte de momente prelungite de odihnă și liniște, ceea ce l-a ajutat, bineînțeles, să-și ridice entuziasmul. Totodată se simte mai relaxat, mai aproape de normalitate deși, în mod normal, la această vârstă, puțini mai au energie și poftă de viață să participe la aceleași activități energice precum un bărbat de 30-40 ani. El poate! Și a zis că acum se simte mai motivat să-și anunțe participarea la întruniri, să se bucure de seri cu nepoții în parc sau să desfășoare o serie de activități casnice, activități care-i fac plăcere, fără a fi presat de afecțiunile vezicii urinare, de disfuncțiile ficatului, de acel dezechilibru al organismului.


Totodată, pe lângă acest efect principal, Prostatosalm ajută, precum spuneam anterior, la menținerea echilibrului și a imunității organismului, contribuind la eliminarea toxinelor la nivelul rinichiului, favorizând digestia, ducând astfel la stimularea capacității naturale de autoapărare a organismului împotriva factorilor negativi interni și externi.

Acest remediu presupune că ar spori și  performanța sexuală dar, după cum bine vă dați seama, nu mi s-a părut oportun să o descos pe bunica în acest capitol intim pentru ei doi.
Totodată, Prostatosalm se recomandă și bărbaților sub 50 ani, ajutând la împiedicarea instalării prostatei și a altor simptome specifice. Știți cum zic marii oameni de știință: mai bine să previi, decât să nu poți trata.

Iar pentru noi, doamnele, care ne confruntăm cu simptome ale sistemului genital există Shecure, care ajută la echilibrarea hormonală, normalizarea libidoului, previne și remediază disconfortul apărut în timpul perioadei menstruale (stres, dureri).
Iar pentru sănătatea cailor urinare există și Urinosalm - Protectorul natural al căilor urinare, pe care am început să-l utilizez de câteva zile. Aveam o senzație deranjantă de mâncărime, durere și usturime la urinare, plus uscăciune în zona intimă, ce au dispărut la doar două zile de când am început tratamentul.


Acest remediu ajută la reglarea pH-ului în zona intimă și la menținerea unei funcționari normale a rinichilor și a sistemului urinar, eliminând simptomele neplăcute cauzate de o posibilă infecție, un dezechilibru hormonal, de episoadele frecvente de urinare ce apar însoțite de usturimi și dureri.

Ca prin urmare, Prostatosalm, Shecure și Urinosalm sunt un cuplu perfect și o recomandare eficientă pentru împlinirea reciprocă în viața de cuplu.



You May Also Like

0 comments