OOTD: Swan two pieces outfit

by - duminică, mai 20, 2018

Lipsesc destul de mult în ultima vreme. Motivul e acela că nu mai am conexiune la internet aproape deloc. Încerc printre frânturi să mai postez pe alocuri și să vă țin la curent cu unele noutăți.


Am primit nou lucrușoare despre care să vă povestesc pe îndelete, în limita internetului disponibil. Ha, ha!
Pentru că am făcut câteva poze zilele trecute, astăzi vă voi prezenta o ținută completă sub 80 lei, alcătuită din tricou și fustă, o ținută casual, drăgălașă, ușor sport.

Two pieces outfit: http://bit.ly/2rbm539


Am revenit din nou la achiziția de compleuri căci, știți cât mi se par de versatile. Acesta a avut un preț bun și mi s-a părut perfect pentru acele zile în care pur și simplu nu am chef de piese elegante sau de "gătit mireasa".


A venit prin curier, în circa trei săptămâni. Compleul mi se pare simpatic, potrivit persoanelor mai tinere, până în 30 ani și ușor jucăuș.
Însă, nu m-a dat pe spate materialul, ușor rigid, dar nu foarte plăcut. Totuși, nu mă deranjează la purtat. Un lucru care nu-mi place la el în mod expres este faptul că nu are o formă. Nu accentuează talia iar topul nu e mulat deloc. De aceea e pur și simplu un compleu simplu, casual, pentru acele momente în care nu-ți pasă de detaliile de genul.


I-am dat o notă jucăușă ținutei accesorizandu-l cu o riță de păr, pe care m prins-o cu agrafe de coc, un stil ușor Kawaii, dulce care, cred că mă prinde.T teoretic are un elastic pentru a o folosi să prinzi părul în coadă de cal, pe care eu l-am ascuns printre firele de păr. Funda este lucrată dintr-un material rigid și stabil care nu se strâmbă, nu se îndoaie, iar la rițe precum și la accesorii, Zaful excelează. Mi-am luat câteva accesorii de păr de pe site-urile acestea chinezești și sunt de o foarte bună calitate comparativ cu cele de la noi.


Cum vi se pare compleul? V-ați achiziționa unul ca acesta sau unul asemănător?

You May Also Like

1 comments

  1. Ador parul tu, frumoase tinuta si DA mi as achizitina acest compleu. E bestiala poza, atatea culori!

    RăspundețiȘtergere