Vrei sa-l cuceresti? 5 idei INEDITE de cadouri pentru barbatul din viata ta

by - marți, mai 15, 2018


Mai e putin si se apropia ziua unui barbat important din viata ta sau, pur si simplu, vrei sa ii arati cat de mult il apreciezi, oferindu-i un cadou original, unic? Esti in pana de idei si timpul nu e tocmai cel mai bun prieten al tau?  Iata 5 idei de cadouri care il vor face sa se simta special si il vei cuceri iremediabil!

1. O piesa de colectie
Demonstreaza-i ca ii intelegi pasiunea si surprinde-l cu un cadou inedit! Daca barbatul din viata ta dezvolta o pasiune pentru a colectiona diverse obiecte, atunci o piesa care sa-i intregeasca colectia este cadoul potrivit.
 Orice barbat, in special cei care fac din placerea de fuma o arta, va fi placut surprins daca va primi o bricheta inedita, cu un aspect original si luxox. Daca nu ai gasit inca ceva care sa te multumeasca, acel cadou care sa se potriveasca perfect cu personalitatea lui si care sa ii intregeasca colectia, vezi brichetele ce sigur  vor sta la loc de cinste in colectia partenerului tau.


2. O petrecere surpriza
Suna-i cei mai buni prieteni, da comanda de mancarea lui preferata, alege muzica ce il face sa se simta in largul sau, sa se simta bine si organizeaza o seara speciala, in care sa fie in centrul atentiei.
 Dar daca nu ai timp de alergat prin oras in cautarea celor mai fine bauturi  sau in cautarea altor elemente pe care le consideri indispensabile unei seri reusite, accesand http://www.tobaccospirits.ro/ vei descoperi o gama variata de produse, ce vor face ca o seara banala cu prietenii sa se transforme intr-o petrecere de neuitat.


3. O vacanta in doi
De ceva vreme tot visati la cateva clipe de relaxare, la un moment doar al vostru, care sa va indeparteze de agitatia orasului, de stresul si de problemele cotidiene, la o vacanta. Acesta este momentul oportun in care poti sa imbini dorintele amandurora si sa ii oferi partenerului tau o vacanta de care sa isi aduca aminte si sa povesteasca mereu cu zambetul pe buze.


4. Un gadget mult dorit
Daca barbatul din viata ta e pasionat de tot ceea ce inseamna tehnologie si e la curent cu lansarea celor mai sofisticate gadgeturi, daca isi petrece majoritatea timpului urmarind actualizarile celor mai recente inventii, iar acest lucru te scoate din sarite de cele mai multe ori, e timpul sa ii arati ca te preocupa pasiunea lui.

Un mic dispozitiv pe care si-l dorea sau la care visa de ceva vreme si pe care, din diverse motive, a ezitat sa il cumpere, ii va produce o bucurie nemarginita. Cadoul propriu-zis, dar si faptul ca i-ai inteles, in sfarsit, obsesia si pasiunea pentru tehnologie il va face cel mai fericit barbat.

5. Un cadou personalizat
Cu siguranta, au existat nenumarate momente , in care partenerul tau era cel mai atent si dragastos om din lume, dar din motive precum rutina si stresul zilnic, aceste episoade sunt din ce in ce mai rare. Ceea ce poti face este sa personalizezi un cadou care sa ii aminteasca de o etapa frumoasa din viata voastra. De exemplu, un colaj de poze dintr-o vacanta in care amandoi v-ati simtit excellent.


Oricare dintre variantele prezentate ai alege, in mod cert ii vei oferi barbatului din viata ta cel mai inedit si special cadou si il vei cuceri iremediabil!

You May Also Like

0 comments