Începe vara cu forțe proaspete pentru tenul tău alături de 7th Heaven!

by - miercuri, iunie 27, 2018

Înainte de a sosi acasa am primit unul din cele mai dragute pachete de PR din întreaga mea carieră de blogger.
"Inculpații" sunt bineînțeles cei de la 7th Heaven România care, niciodată nu încetează să mă surprindă.
Pachetul m-a așteptat vreme de câteva zile, iar eu muream de nerăbdare să văd noutățile din cutia neagră.


Cei de la 7th Heaven au lansat o colecție nouă de măști negre și din experiența curentă, cât și din altele mai vechi, acestea sunt singurele măști negre care n-o să-ți stoarcă lacrimile în încercarea de a dobândi un ten mai curat, mai proaspăt și mai luminos.


O altă inovație o reprezintă și ambalajul căci, de data aceasta, măștile se găsesc și la tub, putând fi folosite de până la 7 ori. Un pliculeț are cantitatea ideală pentru a testa fiecare sortiment alături de cea mai bună prietenă, uneori chiar și de două ori.


Presată de multe proiecte n-am apucat să încerc decât două din ele, de care m-am îndrăgostit iremediabil: "rățușca" albastră și masca neagră peel-off cu zahăr brun.
Masca albastră curăță tenul impecabil, lasându-l luminos și proaspăt, pregătit pentru o vară ideală în care tenul nostru se bucură de mai multă naturalețe. Are un miros proaspăt, o tentă ușoară de parfum bărbătesc pe care eu o ador.
Iar masca neagră este o experiență gastronomică. Are un miros dulce, de prajituri și zahăr, curață eficient tenul problematic de puncte negre, diminuează inflamațiile, lăsând tenul curat și catifelat în profunzime.


Celelalte sortimente le vom încerca pe parcurs. Le voi încerca cu una dintre voi și sper că vom împărtăși impresiile împreună, deoarece 7th Heaven a fost destul de generos încât au pregătit câteva măști din noua colecție și pentru voi.


Așadar, în urma concursului derulat pe pagina de Facebook, fericita câștigătoare a celor 4 măști este Codrea Ana-Maria.
Felicitări, drag mea! Aștept un email sau un mesaj pe pagina de Facebook, cu datele tale personale, pentru a-ți putea livra premiul.


Voi ați încercat noua colecție? Care e preferata voastră?

You May Also Like

0 comments