Memo On - Examene beton, cu neuronii sus pe tron!

A început o nouă perioadă agitată din viața mea. Examene peste examene și pupăză peste colac,  s-a mai strecurat și o licență. Acestea sunt primele simptome ale stresului unui student tânăr și neliniștit.
Cum să faci față unei sesiuni deschise chiar și cu două examene pe zi sau cu proiecte ce-ți ocupă întreaga zi? Soluția mea este Memo On - supliment alimentar ayurvedic din plante de la Ayurmed


Memo On Sirop face parte din noua campanie de testare Brander&Ayurmed și mi-a venit în ajutor pentru a mă ajuta să dau un refresh neuronilor, să-i stimuleaz la capacitate maximă și să-i "ridic pe tron", astfel încât să pot trece cu ușurință peste toate aceste provocări studentești "beton" de stresante și dificile.

Neuroni leneși? Cum îi reîmprospătezi?

Când eram eu ceva mai tânără, adică în urmă cu câteva luni, am început "reimprospătarea" neuronilor prin comprimatele sub același nume.
Siropul Memo On completează gama de suplimente alimentare sub forma de comprimate, ce ajută la îmbunătățirea capacității cognitive de memorare, coordonare și învățare. Este un sprijin atât pentru elevi și studenți, cât și pentru persoanele în afara acestei categorii de vârstă care, se confruntă cu incapacitatea de a reține lucruri importante.


Siropul are un gust predominant din plante, ușor dulce, mult mai placut decât siropul Gascure și Happy Kid. Mi se pare a fi mai placut și mai ușor de administrat copiilor mofturoși sau persoanelor intolerante la comprimante, precum și celor ce prezintă dificultăți la administrarea medicamentoasă, cu capsule.

Din punct de vedere al îmbunătățirii capacităților de memorare, am observat la scurt timp de la începerea curei o ușurință în coordonarea și sistematizarea eficientă a priorităților/informațiilor.

Îmi este mai ușor să fac față provocărilor zilnice și să duc la bun sfârșit un plan/proiect, în termene stabilite, fără a mi se intensifica senzația de stres și fără a mă agita.
Informațiile necesare pentru a trece examenele cu note mari par să fie asimilate mai ușor din punct de vedere schematic, astfel încât, în această sesiune specială, am reușit în doar 4 zile să iau 5/8 examene cu nota maximă.
Țin să mă laud și cu tema de licență ce a avut drept suport peste 2000 pagini de referință și care a trecut de plagiat cu un rezultat de 4/15%. Restul e doar originalitate.


Deși n-aș fi crezut niciodată că aș putea învăța o limbă nouă în doar 3 luni, pe perioada administrării capsulelor am reușit să iau două astfel de certificări.
De când i-au siropul, parcă nici tema de licență nu mai pare a fi atât de complicată, deși lucrarea deține informații destul de dificile, atât despre medicină, chimie, geografie, istorie, matematică și software.

În concluzie sunt de părere că Memo On este un supliment alimentar eficient pentru îmbunătățirea capacitățiilor cognitive, pentru memorie și concentrare, pentru asimilarea informațiilor indiferent de categoria de vârstă. Tu l-ai încercat?

Comentarii

Postări populare