OOTD: Articole vestimentare ce fac furori pe internet

by - vineri, iunie 01, 2018

Zi de zi vedem tot mai multe poze splendide ce fac furori pe Facebook, Instagram și zeci de alte rețele web.
Multe dintre aceste poze aparțin influencerilor care, vă asigur că nu-și primesc întreaga garderobă pe gratis așa cum insistă unii să se creadă. E vorba despre multă muncă, poate chiar ustensile profesionale și fotografi pentru acele poze care se bucură de o popularitate nemărginită.
Însă, pe lângă aceștia, mai sunt și fel de fel de firme care încearcă să-și creeze o firmă de articole vestimentare inspirându-se din cele mai faimoase articole, pe care le vând la prețuri incredibil de mici. Majoritatea bloggerilor și vloggerilor încearcă p parte din aceste alternative mai accesibile, pentru care și plătesc din buzunarul propriu, ca astfel să puteti afla dacă un preț bun înseamnă și calitate și piese vestimentare așa cum ați visat.

Instagram moust popular swimwear: http://bit.ly/2rgRXU3


Pentru astăzi v-am pregătit o piesă pe care am tot vazut-o în special pe Instagram: un costum de baie cu spate gol și detalii roz ce îmbracă marginea la spate și umerii.

Am găsit pe Zaful un costum de baie similar, doar că alb complet, despre care vă voi povesti în cele ce urmează.
Detaliile acestuia sunt alcătuite din petale ce sunt atașate foarte frumos. Era disponibil pe mai multe culori, însă eu l-am preferat pe acesta alb.


Arată exact ca în pozele de pe site și aș îndrăzni sa spun că e destul de similar cu acel costum popular de pe rețelele de socializare.
Materialul este elastic, ceva mai gros. Decolteul mi se pare puțin prea adânc pentru gustul meu și cred că s-ar potrivi mai bine la o persoană cu bustul mai mare și spatele mai lat. Totuși, marginile dintre petale imi permit să-l prind cu ajutorul unei bretele transparente astfel încât să se așeze mai frumos.


Prietenul meu adoră acest costum de baie pe care eu personal îl văd integrat și în ținute de zi mai îndrăznețe, cu o pereche de pantaloni sau o fustă cu talie scurtă.

Vouă cum vi se pare?








You May Also Like

0 comments