Avantajele îngrijirii de bază a unghiilor cu Malika Colors

by - joi, iulie 26, 2018

Îngrijirea de bază a unghiilor este un pas extrem de important pentru o manichiură frumoasă. Acest pas ajută la menținerea unghiilor sănătoase, la stimularea creșterii acestora, la creșterea perioadei de timp a menținerii ojei sau a gelului. Este un pas primordial înainte de toate, pentru toți cei care ne dorim unghii frumoase, unghii sănătoase, unghii lungi sau unghii aspectuase.
Și Malika Colors România a fost prezent la eveniment cu două produse tratament pentru o îngrijire de bază corespunzătoare, de care oricine se poate bucura, în confortul casei sale, ca un adevărat profesionist(ă).


Fie că nu avem timp să ne colorăm unghiile sau că aplicăm frecvent ojă sau gel, indicat este să folosim o bază tratament săptămânal sau ca pauză între "colorări", precum baza vitaminizantă tratament, pe care am primit-o la eveniment. Acest lucru previne exfolierea unghiei, ajută la fortificarea acesteia, stimulează procesul de creștere și regenerare, în urma pilirii excesive, a "stresului" la care este supusă unghia prin colorări succesive sau prin contactul cu anumiți detergenți nocivi.


Această bază de unghii acționează ca un strat protector ce ajută la restabilirea echilibrului optim, ce ajută la menținerea unghiilor sănătoase și frumoase.
Base coat-ul primit de la Malika Colours are o nuanță neutră și se aplică cu ușurință dintr-un singur strat. Este un base coat cu uscare rapidă ce poate fi utilizat și înainte de aplicarea ojei pentru a menține culoarea/modelul mai mult timp și pentru protejarea unghiei de lacul colorat. Am observat că unghiile sunt ceva mai puternice și le este stimulată creșterea, reducând apariția colorației galbene inestetice a unghiilor.

Îngrijirea cuticulei. De ce este important să îngrijim cuticulele corespunzător. Cum se realizează îngrijirea.

Pentru unghii frumoase și sănătoase este musai să îngrijești cuticulele corespunzător. Ele susțin patul unghiei, unghia în sine, astfel că în cazul unor cuticule pronunțate, nu este indicat să tragi de ele, să le smulgi sau să le tai (excesiv). Acest lucru duce nu doar la infectarea zonei, ci poate duce și la pierderea propriu-zisă a unghiilor, la slăbirea rezistenței acestora și alte probleme aferente.


De cele mai multe ori cuticula este afectată de pierderile excesive de calciu din organism și chiar dacă este evidentă și deranjantă, aceasta nu ar trebui afectată și mai mult.
Apeleaza o dată la câteva zile sau săptămânal, în funcție de gravitatea situației, la un ulei pentru cuticule boogat în vitamine ce ajută la hidratarea acestora și la restabilirea echilibrului optim. Cuticulele extrem de mari le poți ajusta printr-o tăiere foarte foarte ușoară, urmată de aplicarea unui astfel de tratament pentru cuticule. Nu le tăia complet pentru a preveni infecțiile și problemele de care menționam anterior. Eu nu le tai niciodată și, în mod obișnuit, nu recomand acest fapt, fiind o procedură ce necesită multă atenție și care este realizată foarte agresiv de cele mai multe ori.


Cel mai sigur e să aplici un astfel de tratament și să-l lași să acționeze un minut, după care, cu ajutorul unui bețisor de lemn, să împingeți cuticula ușor la bază, până când aceasta nu mai este la fel de proeminentă. Efectuând acest proces cu regularitate vei observa cum cuticulele capătă un aspect mai îngrijit și cum beneficiile se vor resimți și asupra unghiei naturale.
Îngrijirea cuticulei previne infecția unghiilor cu bacterii, ajută la protejarea în ansamblu a unghiei, a creșterii acestora, previne crăparea unghiei, exfolierea și pierderea acestora.

Tu aplici principiile de bază și îngrijirea săptămânală corespunzătoare?

You May Also Like

0 comments