Esențiale Elmiplant - Doar două produse și ești gata de vacanță!

by - vineri, iulie 27, 2018

Îmi place vara deasupra oricărui anotimp. Raze de soare, îmbracăminte comodă și feminină, întâlniri cu prietenii la mare, la festivaluri sau la piscină.
Totuși, vara se rezumă și la noi înșine, la starea noastră de spirit și la încrederea pe care noi o avem în noi înșine. De multe ori această "încredere de sine", atenție, a nu se confunda cu narcisismul, se reflectă în modul în care arătăm și în modul în care ne privesc ceilalți.


Pretudindeni, secretul unei vacanțe reușite a constat în eliminarea părului nedorit și în reducerea acelor surplusuri de grăsime ce s-au acumulat în zonele ce ar trebui să etaleze mândre în costumul de baie. Grupul Sarantis ne-a fost alături printr-lmprintr-o selecție incredibilă de produse și voi începe cu Elmiplant, care ne-a fost alături la eveniment și ne-au oferit în dar două produse magice care ne vor ajuta să scăpăm de aceste probleme jenante.

Crema depilatoare Argan Beauty 3 minute

Pentru cei care nu au descoperit încă epilarea definitivă sau pentru cei care rămân fideli metodelor tradiționale de epilare, precum anticul aparat de ras, Elmiplant a revoluționat arta epilării și ne învață cu ajutorul unei creme îmbogățite cu ulei de argan, cum să îndepărtâm părul nedorit de pe picioare, brațe, axilă sau din zona bikini, în doar 3 minute.
Crema depilatoare densă și albă se aplică într-un strat gros pe zona problematică și după trei minute se îndepărtează cu ajutorul unui burete și a apei călduțe.


Deși este recomandat a se aplica pe părul mic și având în vedere că eu am fost înzestrată cu un păr blond care nu-mi provoacă foarte multe dureri de cap, nici nu am observat când a crescut. Am zis însă să încerc minunea și să mă conving de efectele sale chiar și așa.
La început nu am crezut că poate fi atât de simplu să elimin părul nedorit, într-un timp atât de scurt. Am fost surprinsă de faptul că deși nu au fost eliminate toate firele de păr, marea majoritate au fost îndepărtate. Am repetat procedeul iar a doua încercare m-a înzestrat cu o piele catifelată, luminoasă, fără niciun fir nedorit de păr.
Trebuie să recunosc că am remarcat la cea de-a doua aplicare o încălzire ușoară însă, partea bună e că nu m-am iritat precum mi se întâmplă în mod obișnuit când foloseam big-ul. Totodată, am remarcat încetinirea procesului de creștere a firului de păr, ceea ce e minunat.
Un dezavantaj pe care l-am găsit întotdeauna în cazul cremelor depilatoare, precum și în cazul acesteia, nu e nimeni altul decât mirosul. Are un miros neplăcut ca restul cremelor depilatoare încercate până acum (ce-i drept nu foarte multe), un aspect ce mi-aș dori să se corecteze pe viitor.


Cellufight - Adio centimetri nedoriți! Adio aspect de coajă de portocală!


Nu mă simt de parcă aș fi pus câteva kilograme în plus în zona șoldurilor sau a posteriorului, în ansamblu. Însă, mă plâng de acele vergeturi inestetice, aspectul acela urât de coajă de portocală ce practic nu lasă nimic să se vadă bine, cu atât mai mult un costum de baie.
Nu am încercat-o până în prezent, dar specialiștii o recomandă pentru soluționarea acestor probleme primordiale ce riscă să ne distrugă vara.
Cellufight cremă pentru masaj anticelulitic reduce pãnă la doi centimetri din surplusul nedorit în doar 4 săptămâni de utilizare prin efectul de încălzire pe care îl produce asupra pielii, datorită conținutului de piper negru.
Datorită conținutului ridicat de aminoacizi și vitamina E, extractul de alge marine ajută la redarea fermității și a elasticității pielii, fiind un remediu testat clinic în vederea eliminării celulitei.
Conținutul de cafeină din fructul de guarana stimulează circulația sangvină și ajută la topirea depozitelor de grăsimi de pe zonele problematice.

Tu la ce produse esențiale apelezi în vara ast?
Secretul meu pentru o piele frumoasă nu e nimeni altul decât Elmiplant.

You May Also Like

0 comments