Fashionmia - Unique items for your dream warderobe

Am început să "vizitez" și alte site-uri din online, site-uri chinezești care, spre deosebire de alte fete din online, eu nu am avut probleme în a comanda și în a avea probleme cu livrarea acestora. Chiar ieri am ridicat un colet cu număr de urmărire internațională de la poșta locală și abia aștept să vă arăt noile ținute și impresii.

Off Shoulder Bodycon Dress here: https://bit.ly/2mCsbH9


Așadar, astăzi vă voi povesti despre Fashionmia, un site cu care am mai colaborat și în trecut și care, pe zi ce trece, are produse tot mai frumoase și mai unice.
După cum bine ați observat deja, mie îmi plac lucrușoarele mai deosebite și când am (re)vizitat site-ul lor am rămas de-a dreptul impresionată. Au cele mai faine fashion dresses sau rochii fashion pe românește, și a durat o eternitate până să pot găsi o piesă care să fie mai aparte decât restul. În cele din urmă am găsit două și o să vă zic și de ce le-am ales.

Cel mai mult îmi place faptul că site-ul se concentrează asupra modelelor inedite, asupra jocurilor de culori și asupra materialelor foarte bogate. Rochiile lor maxi nu sunt de trecut cu vederea.
Însă, îmi plac foarte mult și rochiile care urmează linia corpului, acele rochii pe care englezii le denumesc women's bodycon dresses, acolo unde mi s-au lipit ochii de zeci de modele dar unde am prins curajul de a mă rezuma la două dintre ele.

Fashion Office dress here: https://bit.ly/2A0GE9c


De fiecare dată când am fost întrebată care e culoarea mea preferată am zic că nu există o nuanță favorită pentru mine. Predominant înclin către culorile pastel și nuanțele neutre. Dar de mai bine de jumătate de an mă topesc atunci când văd nuanța de verde grecesc (cum îi zice bunică-mea) sau verde smarald, nuanța Pantone 2017. Pupăză peste colac am găsit o astfel de rochiță în această nuanță extrem de rară și pe deasupra, îmbinată într-un model chinezesc. O combinație fatală la un preț foarte bun! 
Cred că rochița se potrivește perfect cu paltonul meu verde de inspirație chinezească, dar va fi și o piesă unică din mica mea colecție similară, ce va face furori prin unicitatea ei căci, nu se găsește ușor, după cum spuneam.

Qipao Esmerald green dress here: https://bit.ly/2LggTqF


A doua rochiță pe care am ales-o este tot o rochie ce urmează linia corpului însă e o rochie office care pe lângă o notă de seriozitate are și una de eleganță.
Rochia albă are niște detalii în partea superioară care mă duce cu gândul și la gecile de motor, dar important e faptul că poate fi extrem de versatilă și purtabilă fără a aborda un stil serios și sumbru.

White bodycon dress here: https://bit.ly/2O8TSnj


Și mai sunt sute de rochii, sacouri, paltoane, bluzițe care mi-au atras atenția și cred că merită să le vizualizați și voi.
Voi ați achiziționat vreodată de pe Fashionmia? Ce părere aveți despre produsele lor?

Comentarii

Postări populare