Glamour Eyeliner by Lambre - Tușul de ochi care te seduce

Dacă ați urmărit postările anterioare, începusem prin a vă povesti de baza de machiaj care în ultima vreme a început să fie un pas foarte important în rutina mea de machiaj. Astăzi vă voi vorbi despre un alt produs primit de la ei, tușul de ochi din gama Lambre Clasic - Glamour Eyeliner.


Lambre este un brand francez care se distinge pe piața din România predominant prin produse cu ambalaje sofisticate, maneloase, detalii atent lucrate, care să-ți dea impresia că ai achiziționat unul sau mai multe produse de lux, deși prețurile sunt per ansamblu destul de accesibile. În plus, clienții primesc la fiecare comandă cadouri constrând în mostre de cosmetice sau mostre de parfum.

Nu am testat niciodată produse de lux, ci mai de grabă m-am axat pe produse sub 100 de lei, pe care să mi le pot reachiziționa cu ușurință în caz că ajung printre preferate. Rutina mea de machiaj este și una aparent strictă, cu anumite produse de machiaj ce am continuat să le folosesc fără să-mi dori să le înlocuiesc cu altele. Printre aceste produse a fost până în prezent și tușul de ochi care, alături de fondul de ten, este indispensabil pentru mine, indiferent de ocazie. Am prins îndemânare de mică în utilizarea tușului sub diferite forme, însă sunt foarte strictă și pretențioasă în ceea ce privește pensula, textura, aplicarea.

Trebuie să recunosc că la început nu am văzut deloc potențial în tușul de la Lambre care, din punctul meu de vedere, e printre puținele produse de la ei care nu se disting printr-un aspect mai special.
La o primă vedere pensula era cea care nu părea că-mi oferi posibilitatea de al aplica și de al manevra cu aceeași ușurință pe care mi-o oferă tușul existent în colecția mea de machiaj, cu pensulă foarte subțire și flexibilă complet.


Glamour Eyeliner by Lambre Clasic are o pensulă de tip creion-cariocă care se termină cu un vârf subțire. Am fost plăcut surprinsă să văd că pensula nu era tare așa cum lăsa impresia, ci ușor flexibilă, deși mai rigidă decât cea pe care am folosit-o în mod obișnuit. Deja de la a doua utilizare am căpătat îndemanarea necesară pentru realizarea unor codițe de pisică destul de simetrice (am impresia că niciodată nu-mi ies perfecte, imdiferent de tuș).

Îmi place acest eyeliner? L-aș cumpăra?

Clar! Cu siguranță! Este un tuș negru intens care se aplică perfect de la prima încercare fără follow-out, fără să necesite o reaplicare, cu uscare imediată. În caz că greșesc se poate de asemenea îndepărta cu ușurință fără ca majoritatea codiței să aibă de suferit, așa cum mi se întâmpla cu celălalt tuș.
Totodată, partea mea favorită este rezistența acestuia. Am niște ochi mai sensibili și lăcrimez destul de frecvent fie din cauza aerului, a unei tuse, motive aparent minore. Îmi place că nu se scurge deloc și nu curge dacă lăcrimez, iar codița rămâne impecabilă de dimineața până seara, chiar și peste 10 ore.
Nu l-am încercat sub apă căci n-am fost până în prezent la mare sau la piscină, însă în rest sunt foarte mulțumită de el. M-a prins ploaia de câteva ori, însă nimic drastic încât să-mi strice machiajul și să-i pună potențialul la încercare. Dacă îl încercați și voi tare aș fi curioasă și de acest aspect.

Kisses!

Comentarii

Postări populare