OOTD: Magnolii satinate de pe Yoins

by - vineri, iulie 13, 2018

Bună, draga mea! Astăzi am revenit cu un nou outfit după cum probabil ți-ai dat seama deja din titlu.
Rochița cu magnolii pe un fundal alb satinat este cea de-a doua piesa pe care am achiziționat-o de pe Yoins. Să-ți spun sincer, de când am primit-o am purtat-o de nenumărate ori. Imprimeul este divin, materialul este un satin mai gros și în partea fustei are și un dos destul de gros. Nu-mi vine să cred că am găsit o rochie atât de superbă, dintr-un material atât de calitativ la doar 30 lei (îți las link către ea puțin mai jos). Doar atât!


Din păcate de transport n-aș ști să vă spun cât costă deoarece aceasta mi-a fost trimisă pentru a-mi spune impresia despre aceste hăinuțe de la ei.
Ca mărime, în talie se potrivește perfect, însă la bust, având în vedere că nu am un bust foarte generos, îmi este mai mare. Am rezolvat acest lucru adăugându-i niște "artificii" prin care să pot prinde și niște bretele transparente.


 Lungimea este una cu care n-am crezut că o să rezonez, fiind puțin peste genunchi. Astfel de rochii și fuste, în mod normal, le-aș purta musai cu toc, însă aceasta merge și cu balerine, sandale sau espadrile. Evident, un toc evidențiază și mai bine picioarele, subțiindu-le în același timp.
În talie are și o tăietură însă nu foarte lată, iar la spate se închide cu fermoar din metal.


Din păcate am ieșit la poze pe seară, iar lumina nu a fost excelentă pentru a putea cuprinde un cadru mai deosebit, însă sper că pe alocuri puteți surprinde cât îmi e de dragă.
Chiar a fost o alegere inspirată și foarte surprinzătoare. Totodată că reamintesc că am un cupon de reducere pentru viitoarele voastre comenzi, care vă poate aduce o reducere de 15%: blog15. Au foarte multe produse extrem de draguțe și care, conform experienței mele, arată exact ca în poză, materialele sunt calitative și plăcute la atingere/purtare, iar prețurile mi se par destul de accesibile pentru astfel de articole unicate.

Voi ce părere aveți?

Dress/Rochie: https://goo.gl/5Nwo3j








You May Also Like

1 comments

  1. Esti sperba si iti sta atat de bine ! Rochita este numai buna pentru zilele calduroase de vara . Si pretul este incredibil !

    RăspundețiȘtergere