Wishlist: Summer starts with free shipping on Zaful Fashion

Vreme bună, soare și...transport gratuit! Așa începe ziua de azi, ultima zi în care puteți și voi să profitați de transportul gratuit pe Zaful.
Au și ei o mulțime de oferte și reduceri precum: două produse la 25$, 4+1 gratis, la o comandă de 25$-3$ Off, la 50$-6$ Off, la 100$-12$ Off si multe altele. Totodată puteti adăuga și codul ZafulW pentru un discount suplimentar.



Așadar și pe Zaful e vreme numai bună de răscolit și de împrospătat garderoba.

Am "rătăcit" și eu prin sectoarele lor și am găsit câteva produse cu adevărat simpatice (din punctul meu de vedere, bineînțeles). 
M-am îndrăgostit de sectorul fashion dress sau rochii spectaculoase, care mai de care pentru toate gusturile.
Am găsit una aparent simplă, însă totuși impresionantă prin volumul fustei. De fapt asta mi-a atras mie atenția căci, în ultima vreme alerg după astfel de piese voluminoase, cu mult mult material.

Tot legat de rochii și volum, am găsit o altă rochie, într-o nuanță de albastru pastel și cu perle. O piesă clasică, casual, care poate fi îmbinată destul de ușor în ținute simpatice de vară.



În ultima vreme sunt pasionată și de imprimeurile marble, precum cel de ceramică. Inițial am pus ochii pe un top tare drăguț și brodat însă, mai apoi, m-am răzgândit și am ales un astfel de top marble, sport. În același stil, pentru că nu am avut norocul să găsesc un set complet, am găsit și o pereche de colanți. Dacă mă pot mândri cu un lucru la momentul actual acela este silueta, motiv pentru care am ales aceste două articole ce evidențiază acest lucru.

Marble top: http://bit.ly/2LbIRA1
Marble leggings: http://bit.ly/2KPdCi0


Voi ați găsit ceva simpatic?

Comentarii

Postări populare