A venit momentul sa iti multiplici castigurile din pariurile sportive! Iata cum!

by - marți, august 28, 2018


Indiferent de cat de mult castigi din pariurile sportive, tot timpul iti doresti sa castigi mai mult. Chiar daca uneori ai senzatia ca nu exista modalitati prin care poti face asta, am o veste buna pentru tine. Chiar poti face acest lucru daca urmezi niste reguli simple.

In randurile de mai jos vei afla o parte dintre ele. Ar trebui sa te concentrezi pe anumite sporturi sau competitii, sa alegi cu grija agentiile de pariuri si sa intri zilnic pe net pentru a nu rata bonusurile caselor de pariuri sau ofertele acestora. Voi lua pe rand sfaturile date si le voi detalia.

Alege cea mai buna agentie care iti ofera bonus la pariuri


Nu doar cotele oferite de casele de pariuri sunt importante ci si stimulentele acestora de care poti beneficia. 888sport Romania este una dintre cele mai bune case de pariuri in acest sens. Oferta 888sport online este una buna atat pe partea de cote cat si pe cea de stimulente pentru ca iti ofera bonus fara depunere. La fel de important este faptul ca alegand pariurile 888sport vei alege o agentie care are licenta ONJC, adica isi desfasoara legal activitatea pe teritoriul tarii noastre.

Poti incerca chiar acum pariurile sportive 888 pentru a te convige de cele spuse in randurile de mai sus. Daca te decizi sa iti faci cont, gasesti aici bonusuri de pariuri online si incepe prin a studia oferta. Indiferent ce casa de pariuri alegi, pentru a iti mari castigurile, trebuie sa studiezi cotele acesteia si sa le compari cu ale altor agentii pentru a vedea daca ai facut o alegere buna.

De ce sa urmaresti pariurile bonus si celelalte oferte


Bonusurile fara depunere in 2018 au fost destul de numeroase, in special in preajma Campioantului Mondial si probabil vor fi la fel de numeroase si in viitor. Le poti urmari pentru a iti multiplica castigurile. Ele pot fi de mai multe feluri. De exemplu poti profita de bonusuri de bun venit fara depunere.
In principiu, unele sume de bani primite la pariuri sunt supuse mai multor conditii, cum ar fi rularea unei sume de mai multe ori, daca nu luam in calcul bonusurile fara depunere. Este important sa citesti de fiecare data aceste conditii inainte de a juca pentru a intelege cat mai bine riscurile la care te supui. De multe ori acestea sunt avantajoase, cum e cazul bonusurilor 888sport. De ce e important sa acorzi o atentie mai mare acestor stimulente!? Pentru simplu fapt ca iti poti mari mai usor castigurile.

Restrange-ti aria de evenimente sportive pe care pariezi



Probabil esti obisnuit sa pariezi pe cat mai multe sporturi si pe cat mai multe competitii sau sa pariezi doar pe echipele favorite. S-ar putea ca nici una dintre cele doua strategii sa nu fie castigatoare sau sa iti aduca mai putini bani decat ti-ai dori. Ideal ar fi ca de fiecare data cand pariezi sa nu o faci doar pe feeling sau doar pe sfaturile celorlalti. Daca te intrebi cum sa nu faci asta, e foarte simplu in teorie si putin mai complicat in practica.
In primul rand trebuie sa pariezi doar pe sporturile care iti plac si doar pe competitiile pe care le urmaresti. Daca iti place fotbalul, nu are rost sa pariezi pe campionatul Chinei pentru ca nu prea ai cum sa il urmaresti si vei merge doar pe feeling sau doar pe rezultatele anterioare. Iti poti alege insa trei sau patru campionate din care sa urmaresti cel putin un meci pe saptamana pentru a iti da seama ce tactica folosesc anumite echipe si care e starea lor de spirit, daca jucatorii sunt in forma sau daca sunt motivati. Va trebui de asemenea sa citesti zilnic presa sportiva pentru a prinde informatiile din culise. In felul acesta poti afla ca jucatorii sunt certati cu conducere si desi sunt in forma poate intentioneaza sa nu dea totul pe teren.
Rezumand, daca vrei sa iti maresti castigurile la pariuri trebuie sa iti alegi agentia potrivita la care sa joci. 

Am dat exemplu mai sus casa de pariuri sportive online 888SPORT si nu uita ca trebuie sa intri zilnic in contul agentiei alese pentru a nu rata diferitele bonusuri. Unele dintre cele mai importante sunt bonusurile fara depunere. Nu in ultimul rand ar trebui sa pariezi mereu informat si nu pe feeling. Asta inseamna ca trebuie sa te uiti cat mai des la echipele si competitiile pe care pariezi.

You May Also Like

0 comments