Bioderma Photoderm - SPF 30 și protecție solară pentru întreg corpul

by - marți, august 07, 2018

Produsele de la Bioderma România sunt unele dintre cele mai bune produse, de îngrijire.
Produsele sunt testate dermatologic pentru o eficacitate garantată și se găsesc predominant în farmacii, dar și magazine online sau supermarketuri.
La eveniment am primit din partea lor și un ulei uscat 3 în 1, pentru față, corp și păr, cu protecție solară SPF 30.



  • Despre protecția solară

Știai că este recomandat să porți protecție solară pe tot parcursul anului?
Protecția solară nu este indicată doar vara, când ajungem la plajă sau când ne expunem la temperaturi ridicate și la mult soare. Dimpotrivă! Unii specialiști susțin că avem de-a face cu radiații solare mai puternice în timpul iernii sau al serii.
Acestea afectează pielea fie prin arderea acesteia, proces cunoscut sub numele de insolație ce provoacă o stare de rău, arsuri la nivelul pielii, dereglări ale pH-ului dermei și epidermei, ce pot duce la apariția unor boli.
În timpul iernii, radiațiile solare pot provoca același dezechilibru prin uscarea și crăparea pielii.
Efectele negative se pot resimți și la nivelul părului, care nu este afectat doar de utilizarea aparatelor de stilizare sau de vopseaua de păr. Radiațiile solare produc deshidratarea firului de păr, uscarea și sensibilizarea acestuia, ceea ce duce la uscarea, respectiv ruperea firului de păr și pierderea în masă din firele podoabei capilare.

Review Bioderma Photoderm Bronz cu SPF 30

Specialiștii recomandă utilizarea unui produs cu protecție sau SPF cât mai ridicat. Bioderma Photoderm pare a avea o protecție destul de ridicată și mi se pare un produs excelent, multifuncțional.
Acest produs poate fi folosit atât pentru stimularea și menținerea unui bronz uniform, cât și pentru a proteja pielea de eventualele iritații și acțiuni nocive ale radiațiilor solare.
Mi se pare util faptul că vine cu o pompiță ce permite o mai bună aplicare.
Are un miros floral foarte plăcut și fin, iar textură acestuia nu este grasă, extrem de uleioasă.


Se absoarbe cu ușurință în piele, nu formează o peliculă grasă ce se transferă pe haine, motiv pentru care are și denunirea de ulei uscat.
Eu l-am folosit predominant pe păr și îmi place pentru faptul că nu îngrașă firul de păr și îl hidratează perfect, previne ruperea firului de păr, nefiind necesară utilizarea unei cantități mari.
Lasă părul frumos mirositor, strălucitor, puternic și moale.

Este in produs eficace care poate înlocui cu ușurință zeci de produse de îngrijire de protecție, asigurând necesarul corpului într-un singur recipient de 200 ml, ideal pentru bagajul compact cu esențiale de vacanță.

You May Also Like

0 comments