Bionike - Frumusețea vine din interior și se reflectă natural, la exterior

Cea mai bună descoperire din viața mea a fost faptul că am găsit remediile naturiste, mai apoi le-am îmbinat cu cele din farmacii.
Am un ten destul de pretențios, motiv pentru care, chiar dacă e vorba de cosmetice și mai ales de cele folosite frecvent, precum fondul de ten, am ales să investesc mai mult în ele.
Pe piață se găsesc o grămadă de produse cosmetice, unele mai accesibile, altele mai scumpe. Dar din păcate tenul meu acceptă fără probleme doar fondurile de ten/unele pudre mai scumpe, care se găsesc în farmacii sau care sunt bazate pe extracte atent selecționate din plante.


Astăzi vorbim despre Bionike, singurul sponsor fizic ce și-a trimis doi reprezentanți la Suceava să ne împărtășească detalii despre brand și produse. Pe lăngă asta, Bionike ne-a oferit și un goodie bag drăguț pentru testare.
Produsele Bionike sunt renumite în marea majoritate a lumii și recent au ajuns și pe piața din România. Aceste produse sunt deosebite prin faptul că nu conțin parfum, parabeni și compuși chimici de sinteză ce atacă corpul sau sunt agresivi cu acesta, provocând diferite alergii, iritații, îmbătrânirea pielii, accentuarea accneei, etc.


Impresii produse pentru ten marca Bionike

Primele produse despre care aș vrea să vorbesc sunt monstrele de skincare.
Am primit 3 sticluțe, duă din ele fiind o apă demachiantă și un exfoliant.
Demachiantul Defence Tolerance are o textură ușoară și curăță tenul fără a fi necesar să insist asupra zonelor sensibile. Revigorează tenul, lăsându-l curat și catifelat.


Exfoliantul Acteen este mai mult decât indicat în problemele cu acneea, fiind special conceput pentru a stabiliza tenul cu probleme. Conține particule abrazive destul de mărișoare și elimină celulele moarte și impuritățile. L-am simțit ușor agresiv, însă nu a fost atât de agresivă încât să-mi irite sau să-mi înroșească pielea. După utilizarea sa am observat că pielea e mai luminoasă și tenul "transpiră" mai greu, reglând totodată excesul de sebum și prevenind acumularea acestuia, respectiv înfundarea porilor.

De asemenea am mai primit și două fonduri de ten, unul mat compact, sub formă de pudră, altul lichid, mat și matifiant.
Din păcate, ambele au fost mult prea închise pentru mine.
Fondul de ten compact arată extrem de bine, deține atât un burețel aplicator cât și o oglindă destul de măricică. Nuanța acestuia este 03 Dark.  Celălalt fond de ten este în nuanța Miel.
Doar ce am făcut swatch-uri pe mână încât să verific textura lor, de care eram foarte curioasă.


Fondul de ten compact este ca o pudră ce în contact cu pielea devine cremos, ușor de aplicat. Este foarte pigmentat și țin minte că în momentul în care l-am testat pe mână am uitat să-l șterg iar a doua zi el încă era acolo. Ca prin urmare, aș îndrăzni să zic că e destul de rezistent.
Nici fondul de ten lichid nu e mai prejos, având și acesta o textură foarte ușoară, cremoasă, ușor tip spumă.

În cazul ambelor fonduri de ten am avut senzația de lejeritate, de formulă ușoară ce nu pare să încarce pielea ca alte fonduri de ten. Repet însă, mi-aș fi dorit să le fi încercat ca atare, să le fi folosit și să vă spun la sigur cum se așeaza, gradul de acoperire, șamd.
Și alte fete au primit nuanțe închise și folosesc fondul de ten compact drept bronzer, însă mie mi se pare mult prea închis și nu sunt cea mai bună la conturare, așa că vor face parte din Giveaway-ul pe care vi l-am pregătit.


Comentarii

Postări populare