Vapour Rub și lansare "Bazarul de sănătate"

by - duminică, august 05, 2018

Vapour Rub a fost și el prezent la eveniment cu produsul principal sub același nume și cu o mulțime de alte bunătăți utile pentru menținerea corporală a sănătății. Astăzi vom vorbi despre produsele primite și bineînțeles, unde le veți putea găsi.

  • Vapour Rub 3+ adulți și copii


Este un gel pentru respirație ușoară destinat atât copiilor, cât și părinților acestora. Atunci când răceala și febra lovește fără milă, Vapour Rub ne salvează!
Se aplică o cantitate mică pe gât, piept și spate, înainte de culcare, iar pe parcursul nopții, ingredientele vor acaiona eficient prexentãndu-vă cea mai ușoară metodă naturală de desfundat nasul și de eliminare a simptomelor neplăcute. Ușurează respirația și reduce secreția nazală astfel încât răceala să rămână doar o amintire urâtă, fie că este aplicat pe piele sau sunt inhalațiîn vaporii uleiurilor esențiale volatile.
Este folosit de foarte multă lume chiar și pentru tratarea altor probleme precum durere de cap sau febră musculară, pentru care ar fi eficient.


Produsul are un miros puternic de conifere și se aplică pe piele provocând o ușoară încălzire la început. Eu l-am folosit pentru durerile de spondiloză și în cadrul febrei musculare, aplicând o cantitate foarte mică de produs. S-a dovedit a fi foarte eficient. A doua zi eram ca nouă, de parcă cineva ar fi luat durerea cu mâna.
Deși se prezintă într-un flacon mic, acesta mi se pare a fi un produs foarte spornic și este ideal/de nelipsit din bagajul de călătorie.

Lansare "Bazarul de Sănătate" și produse pentru afecțiuni diverse

S-a lansat un nou magazin online, Bazarul de sănătate, unde putem găsi găsi o mulțime de produse pentru îngrijorea corporală și sănătate. Dar, până atunci, bunătățile despre care vom vorbi în cele ce urmează și pe care le-am primit la eveniment, pot fi găsite și în Farmacia Tei, pe Vegis.ro, în DM, etc.

  • Cimerin - Gel pentru buze

Spre ghinionul meu, într-una din zile m-am trezit pe nepusă masă cu o aftă "în dosul buzei" ce se unfla cu pași repezi. Partea bună este că am avut la dispoziție acest gel de câțiva mililitri destinat afecțiunilor din zona cavității bucale (ex. herpes, etc.).
Am aplicat o cantitate extrem de mică de produs, iar efectele nu au încetat să apară în maxim câteva ore. Având o aftă într-o zonă atât de sensibilă, aplicarea gelului a produs o usturime ridicată, însă, la scurt timp, am observat cum afta se diminua și cum buza s-a oprit din a se unfla și mai tare.


Gelul are efect antifungic, antiinflamator și antibacterian, distrugând bacteria la nivel local și redând sănătatea buzelor. A doua zi m-am mai avut absolut nimic, așa că aș putea spune că este un gel maxim, cu o eficiență rapidă garantată.

  • Benzile anti-sforăit

Am primit un pachet special cu benzi ce ajută persoanele cu această problemă stânjenitoare și deranjantă pentru cei din jur. Nu am apucat să le folosesc dar știu că acestea ajută la decongestionarea căilor nazale, ușurând respirația și sunetele "înfiorătoare".



  • Brățara anti-țânțari cu figurine animate

Este un produs destinat atât adulților, dar mai ales copiilor. După cum bine știți, țânțarii sunt purtători de boli iar în prezent țara noastră se confruntă cu o epidemie.
Uleiurile esențiale din pastilele ce se amplasează în interiorul figurinei animate conțin uleiuri esențiale ce țin insectele deoparte și previne înțepăturile acestora.


Vine însoțită de o brățară lungă ce se poate ajusta pentru orice mână/picior (am purtat-o și așa). S-a dovedit a fi foarte eficientă, o pastilă rezistând chiar și mai mult de cele 15 zile menționate pe ambalaj. Mirosul este unul subtil, nederanjant pentru purtător. Este ideală pentru uz zilnic sau pentru vacanțe în zone de pădure, cãmpie, unde se găsesc multe insecte.

  • Șampon Silver nuanțator Swiss O-Par

Am o colecție destul de mare de șampoane nuanțatoare, indicate pentru a atenua nuanțele de portocaliu și galben-pui după decolorare sau pentru a obține un păr gri/menținerea părului gri.
M-am bucurat să mai adaug unul la colecție și să-l încerc.
Are un miros foarte plăcut, floral, și este un șampon nuanțator ce hidratează părul în loc să-l usuce așa cum fac marea majoritate a șamponurilor nuanțatoare accesibile de pe piață. Acest efect benefic l-am întâlnit doar la șampoanele nuanțatoare profesionale, scumpe, motiv pentru care îl recomand drept alternativă celor care nu-și doresc să investească foarte mult și își doresc un păr moale.
Lăsat să acționeze timp de un minut, cum indică pe ambalaj, am observat o ușoară depigmentare a textelor de galben (nimic intens), dar un luciu plăcut și o ușoară colorație argintie acolo unde nuanța de blond tinde spre alb (în cazul vârfurilor mele).


Este primul șampon pe care am găsit mențiunea de acțiune în doar un minut, însă pentru acest interval de timp atât de mic nu vă așteptați la rezultate miraculoase. Totuși oferă o strălucire spectaculoasă și uniformizează în mare parte nuanțele unui păr blond decolorat acasă. Aș recomanda menținerea acestuia pe părul umed minim 5 minute.
L-am aplicat și pe părul uscat, lăsãndu-l să acționeze timp de circa 20-30 minute. Am observat doar colorarea în gri-argintiu a vârfurilor. În această situație, am observat că tenta de gri se îndepărtează mult mai greu (circa 3-4 spălări) față de alte șampoane nuanțatoare, ceea ce poate fi un plus.

Per ansamblu mi s-a părut a fi un șampon foarte eficient, ce se regăsește la un preț foarte accesibil și care îl recomand persoanelor cu păr blond sau alb. Pentru cele care dețineți un blond neuniform cu tente spre alb, recomand menținerea acestuia pe părul umed doar 5 minute, pentru a neutraliza pigmenții de galben-portocaliu și pentru a uniformiza cât de cât nuanța părului și pentru a preveni obținerea unei palete de blond-auriu și gri, în același timp.

You May Also Like

0 comments