Aerobico.ro - Energie prin mișcare în articole confortabile

by - marți, septembrie 18, 2018

Singurul sport pe care îl practic cel mai des cu plăcere sunt plimbările îndelungate, alături de un playlist îndelung ce rulează în căști pe ritmul meu.
Cheia unei vieți fericite și împliniteîe să-ți faci ceea ce-ți place. Dacă mai adaugi și puțin sport și o alimentație cât mai vie, fii sigur că vei câștiga câțiva ani energici și frumoși.
Adevărul e că atunci când fac mișcare mă simt mai relaxată, mai motivată și mai energică ca niciodată. Tu cum ești?


Dar fie că vorbim de sport în toată regula, la sală sau în aer liber, costumația este cea mai importantă.

Sunt ferm convinsă că majoritatea dintre voi aleg zilnic piese vestimentare cât mai clasice, simple, în care ne simțim relaxate.
Piesa mea de rezistență sunt colanții. Sunt cel mai comod și versatil articol vestimentar, disponibili într-o gamă variată de mărimi, nuanțe, și care, întotdeauna pot fi încadrați cu ușurință într-o ținută de zi sau o ținută sportivă.


Recent mi-au intrat în colecție prima mea pereche de colanți sport care, mi se par mai mult decât excelenți și pe care îi recomand cu căldură.
I-am găsit la Aerobico.ro , un magazin online specializat în domeniul articolelor sportive.

Colanți cu talie înaltă și aspect metalic Aerobico.ro

Am ales în primul rând această pereche datorită aspectului interesant și al modelului care îi fac potriviți atât pentru o ținută sportivă, cât și pentru acele ținute zilnice.


Un alt detaliu important este talia foarte înaltă. Genul acesta de colanți accentuează talia perfect, iar avantajul este că îi poți accesoriza foarte chic cu un top scurt, o bustieră sau o bluză mai lungă, după preferințe, păstrând totodată limita decenței și sănătatea. Versatilitate, îti amonamint?
Totodată, perechea de colanți prezintă și câteva decupaje la baza inferioară, ceea ce-i scoate din anonimat.

  • Cu ce sunt diferiți colanții Aerobico față de alte perechi de colanți


În topul preferințelor mele vestimentare se situează pe primul loc articolelor cu talie înaltă și de lungime "suficientă". Acel "suficient" pentru mine înseamnă un colant/pantalon suficient de lung, care trece de glezna piciorului și care nu lasă la vedere șoseta. Lungimea este un subiect discutabil, însă mereu ajung în căutările mele să dau peste astfel de articole cu o lungime redusă, ce lasă foarte mult din picior la vedere. Pur și simplu am pitici mei și țin foarte mult la acest aspect, motiv pentru care, de multe ori, aleg mărimi mai mari, doar să se potrivească.
Colanții Aerobico sunt perfecți din acest punct de vedere.


Un alt avantaj este faptul că nu se întind la spălare sau la prea multe purtări. Ce-i drept i-am purtat de minim 10 ori în circa două săptămâni (de când îi am), nu o veșnicie, dar suficient cât să-mi fac o impresie asupra materialului. Colanții obișnuiți se lărgesc foarte repede, mai ales în talie, și tind să capete un aspect ușor inestetic.
Colanții cu aspect metalic încă se așează perfect, la fel ca-n prima zi.


Dacă multă lume evită colanții din cauza pronunțării zonei intime, ei bine, acești colanți au rupt mitul. Nu scot formele/lenjeria intimă în evidență că în cazul unei perechi clasice de colanți.
Materialul este elastic, dar nu supraîncălzește pielea, fiind flexibili pentru orice activitate, mai mult sau mai puțin sportivă.


Și modul în care e croită talia îți permite să te îndopi (puțin) liniștit după o drumeție bună căci nu strâng burta. Se mulează, dar nu provoacă disconfort. Din pricina acestui fapt îndrăznesc să-i recomand și în primele luni de sarcină sau în timpul perioadei menstruale, atunci când abdomenul se unflă și nu suporți nimic strâmt pe talie (cum sunt eu în speță).


Legat de mărime, de care sunt convinsă că v-ați dat seama, corespund 100%. Majoritatea colanților sunt produși în State, acolo de unde am produse de ani și care vor să atingă centenarul. N-am fost nevoită să vizionez catalogul de măsurători și am mers pe încredere. Mărimea S îmi este perfectă.

Din punctul meu de vedere, în ansamblu, colanții fac o treabă grozavă. Vouă vă plac colanții?

You May Also Like

0 comments