Calea spre extaz într-o afacere de succes cu sisteme informatice inteligente

by - joi, octombrie 25, 2018

Astăzi este o zi specială. Am reușit să adaug o nouă cărămidă la temelia visurilor mele. Simt extazul. În facultate, decanul ne-a îndrumat să devenim antreprenori, să facem un salt în evoluție prin accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru tinerii până în 35 ani. Ideea de a deveni proprii noști șefi, proprii deținători ai succesului și ai unui viitor prosper, parcă nu mai sună atât de deplasat precum navetele spațiale.


Am ajuns să fiu patronul restaurantului meu, un restaurant de tip club-cafenea, ce oferă servicii la fața locului, cât și livrare la domiciliu. L-am amplasat într-o locație liniștită, unde clienții îți pot servi micul-dejun sau cina, în timp ce în urechea mijlocie răsună briza mării.
Conceptul va prinde contur prin soluțiile inteligente și informatice marca Espressoft Technology care, mă vor ajuta să-mi dezvolt afacerea și să o fac cunoscută către un număr mare de clienți. Iată, așadar, astăzi putem vorbi de o misiune posibilă, de afaceri profitabile și durabile, mai mici și mai mari, în industria HoReCa.

În ultimii 20 ani, tehnologia a devenit o modalitate revoluționară de a crește bugetul. Atât a durat până să putem beneficia de zeci de sisteme inteligente valabile la tot pasul: de la mobilă compactă cu sisteme digitale integrate (televizor, șemineu, etc.), tehnologie portabilă, de buzunar, care-ți permite contactul până pe Everest, până la modalități de calcul mai facile în domeniul afacerilor, în sistem informatic, pentru zecile de clienți ce așteaptă la rând servirea rapidă și eficientă.

Restaurantele de prestigiu din întreaga lume revoluționează piața printr-un design competitiv, mai cochet, mai rafinat, De asta am ținut cont atunci când am optat pentru un design rustic, ce îmbină tradiționalul cu modernul. Bineînțeles, la bază a stat un studiu de piață realizat anticipat. Acel studiu mi-a indicat și faptul că fel de primordială precum alegerea culorilor și a elementelor de decor este alegerea unui meniu relevant, dar și implementarea unui sistem de gestiune stocuri fiabil și ușor de utilizat de către angajați.


Industria HoReCa este despre ospitalitatea pe care o emani în relația cu clienții, ca posesor al unei afaceri din domeniul hotelier sau al serviciilor alimentare. Dacă și tu ți-ai propus să dezvolți o astfel de afacere, trebuie să știi că profitabilitatea zilelor noastre se măsoară în soluția de marcaj și gestiune potrivită afacerii tale. Într-o astfel de afacere timpul înseamnă bani. Banii reprezintă o evoluție pe scara socială și profesională, care se reflectă în numărul clienților ce ne trec pragul.
Iată o soluție completă care mă ajută să revizuiesc optica viitorului și să optimizez eficient cerințele vaste ale clienților: Expressoft.

Expressoft Technology. Principalele avantaje și motivele pentru care să-i alegi.

Software-ul de management pe care am ales să-l utilizez mi-a oferit numeroase avantaje pentru a evolua pe piață, pentru a facilita munca angajaților și pentru a oferi servicii de înaltă calitate clienților. Într-un cuvânt - SUCCES.
Pentru angajați e un mare bonus și face meseria mai plăcută, fără incidente. Prin intermediul unui POS restaurant, un program precis de gestiune, angajații preiau în timp util comenzile de la clienți, le individualizează introducându-le în sistemul electronic, urmând ca cerințele să fie transmise mai departe către personalul bucătăriei și ospătarilor. Nu există riscul de a se încurca comenzile și de a perturba imaginea afacerii sau moralul, de ambele părți. Acest soft complex permite rezervarea locurilor, separarea notelor de plată, emiterea facturilor acolo unde este cazul, adaptează spectrul de plată (cash, card bancar, voucher, etc.) în funcție de dorințele clientului, etc.


Sistemul permite și gestiunea minuțioasă a afacerii, prin crearea de rapoarte zilnice, utile în demersul de analiză al stocurilor de mărfuri. Poți controla tot ce ține de fluxul afacerii, inclusiv sa-l conectezi la aplicațiile de contabilitate care îți vor indica precis evoluția cifrelor.
Prin portalul de stocare al datelor (Cloud), se renunță la acea gestiune veche cu ajutorul unor caiete de notițe și hârtii, a căror multiple informații ajung să-i deruteze pe angajați, duc la o marjă de eroare financiară sau se pierd. Se produce livrarea expresă de servicii care oferă satisfacție și profitabilitate ambelor părți.


Dacă mă întrebi pe mine, acest soft mă ajută să-mi dezvolt o afacere modernă și un mediu plăcut de lucru. Beneficiez și de suport tehnic 24/7, training, precum și de instalarea gratuită a software-ului adaptat pe domeniul de activitate, număr maxim de clienți, posibilitate de personalizare a meniurilor, a plăților, etc.
Efort minim. Recompensă maximă.

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

You May Also Like

2 comments

  1. Buna dimineata,

    Iti multumim pentru interesul acordat probei noastre in cadrul competitiei Superblog.

    Succes!


    Cu ganduri bune,
    Echipa Expressoft

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc și eu pentru timpul acordat. Sper că articolul s-a ridicat câtuși de puțin la limita așteptărilor voastre. ♥️Mult succes în tot ceea ce faceți.

    RăspundețiȘtergere