Catalogul celor 10 articole esențiale #WeAreTheAnswear

by - duminică, octombrie 07, 2018

Breaking news! Patru din cinci femei suferă de depresie la locul de muncă sau în mediul extern. Pe lăngă atitudinea inoportună a colegilor, ținuta are scopul ei în formarea personalității. Pentru mulți, ea este simbolul egalității și al stimei de sine, însă, pentru ceilalții este cel mai mare punct de disconfort.

Înainte de a impune o ținută must-have, cred că ar trebui să ținem cont de unicitatea fiecărei persoane și să ne acordăm mai multă libertate de expresie. General vorbind, așa cum o femeie la 40 ani nu se va îmbrăca precum o adolescentă, nicio persoană nu va purta pantaloni de trening la o nuntă.


În funcție de preferințe și de ocazie, întotdeauna vor exista acele 10 piese esențiale pentru orice garderobă, cu care nu poți da niciodată greș. Curioasă care sunt acelea și de ce?


Catalogul celor 10 produse esențiale în garderobă

Probabil ai mai auzit vorbindu-se despre multe din aceste articole vestimentare. Unii le consideră banale. Eu le consider esențiale pentru orice stil și orice personalitate. Pe atât de banale, pe atât de ușor de asortat pentru ocazii diverse.
Catalogul cuprinde nu doar 10 articale vestimentare pe care eu le consider esențiale pentru o femeie ca tine, ci și multe noutăți de sezon, de calitate superioară. Portofoliul Answear, cel care a propus înființarea catalogului, cuprinde articole 100% originale, calitatea 1, distinse din prisma celor peste 300 mărci de încredere, renumite la nivel internațional.
Articolele menționate mai jos te vor ajuta să ai un dressing ordonat, aerisit, alcătuit din piese ce nu se vor demoda niciodată. Ești doar la un click distanță de toate articolele esențiale pentru o garderobă perfectă!

Cum le găsești?
Apelează la filtrele și categoriile care îți vor simplifica cercetările, prin selectarea profilului dorit. Te va ajuta să economisești timp, energie și inspirație. Căutările tale pot fi direcționate către brandul preferat, anumite culori, mărimi, stil favorit sau interval de preț.
Să strigăm catalogul împreună!
  • Mother/Boyfriend jeans
Blugii sunt de nelipsit din garderobă. Clasici sau cu tăieturi, blugii sunt o alegere de top în garderoba adolescentelor sau a persoanelor mature.
Boyfriend jeans sunt acei blugi inspirați din moda masculină, lucrați mai larg în talie, ce tind să urmeze linia corpului fără a se mula, ideali atât pentru mamele în devenire sau cele care au o viață foarte activă, cu sau fără copii sau o adolescentă ce preferă un stil lejer și confortabil. Îi poți purta în 90% din cazuri, cu pantofi sau la o pereche de New Balance, într-o seară cu fetele, la birou, în plimbări, etc.

Jeansi Diesel
  • Rochia neagră
Despre rochia neagră se vorbește infinit cât de potrivită este pentru garderoba fiecărei femei. Este un simbol, deoarece rochia elegantă, ce se distinge prin simplitate.
O astfel de achiziție îți poate fi oricând de folos! Vei fi cea mai cool dacă accesorizezi o rochie conică neagră, cu o pereche de ghete biker și o geacă de piele. Te poate ajuta să creezi exact stilul de care ai nevoie. Importantă este atitudinea ta și cum vei potrivi accesoriile.

Rochie Agus

  • Geaca/fusta din piele
Fusta din piele conică sau cloș poate fi excelentă atât pentru birou, cât și pentru ținutele elegante. Dacă ești fan al stilului rock'n roll, niște ghete din piele, cu o fustă cloș și o geacă de piele îți pot salva ziua. La fel și când vine vorba de ținuta pentru birou sau un eveniment office când, poți înlocui fusta cloș cu una conică, și ghetele cu o pereche de pantofi.

Fusta Sara

  • Sacoul
Vreme îndelungată am negat vehement sacourile. Le vedeam drept o reprezentare sumbră și sumară, fiind caracteristice în principal persoanelor vârstnice care nu se dezlipesc de clasicul costum alcătuit din sacou și fustă sau pantaloni la dungă.
Cu timpul, având acest dar de preț pe nume "internet", am descoperit că există sacoul perfect care-mi face plăcere să-l port. Există un sacou pentru fiecare! 
Sacourile clasice te scot din impas nu doar la birou, ci și atunci când vrei o ținută elegantă sau asiști la o conferință/un eveniment special. Diferența constă în alegerea culorii, a materialului și a imprimeului. Se poartă sacourile clasice din stofă, dintr-o singură culoare, cele cu imprimeu floral/animal print sau cele din catifea. Fiecare model este unic pentru mine și îmi dă o senzație de eleganță deplină, mai ales dacă sunt purtate la un machiaj simplu și cu un ruj roșu, aprins, ca focul.


  • Pantalonii sport
Printre atâtea piese elegante se strecoară "aparent" cel mai monoton articol. Noua modă propune un asorteu interesant persoanelor îndrăznețe, alcătuit din pantaloni de trening, sport, cămașă albă și sacou clasic. Foarte interesant și curajos!
Pe lângă aceasta combinație cu care vei face senzație, pantalonii de trening sunt ideali pentru activitățile sportive, pentru momentele în care aștepți curierul și nu vrei să te găsească în pijamale sau când vrei să ieși relaxată la o plimbare.

Pantaloni Soul

  • Tricoul alb și tricoul negru
Iarăși, cât se poate de banal, îți recomand două articole de care abuzez frecvent și pe care le port în "N" moduri. La blugi, colanți, fuste, ținute pentru orice sezon, tricoul alb simplu din bumbac, precum și cel negru, salvează întreaga zi.

 


Tricou Calvin Klein Performance 
  • Ghetele biker
Ghetele, mai ales cele biker, cu catarame sau șireturi, mi-au purtat pașii timp de 3 sezoane: primăvara, vara și acum, la început de toamnă. Sunt cea mai confortabilă piesă din categoria de încălțăminte și se potrivesc stilului non-comformist, cât și celui clasic. Purtându-le ajungi să iubești tot mai mult fiecare oră de mișcare. Versatilitatea e la mama acasă: cu blugi, colanți, fuste și rochii. Alege ce vrei!
  • Paltonul
În sezonul rece, paltonul este cel care redă tonul feminității. Negru clasic, roz pudrat, bej șampanie sau un palton roșu ca focul? Pe oricare l-ai alege, ținuta ta va fi de un succes garantat!
Există modele diverse pentru a putea cuprinde orice siluetă și stil într-un palton modern, lucrat din cele mai călduroase materiale, pentru o ținută în tendințe.


Palton Violet Kiss

  • Puloverele
Nu trebuie să fii o starletă de cinema ca să consideri puloverul drept unul din cele 10 articole prețioase pentru orice garderobă. Sunt convinsă că o atingere de cașmir sau un pulover din tricot te va face să defilezi pe străzile capitalei (și nu numai) în plin sezon rece. Sunt practice pentru orice tip de ținută și vărstă. Fie că optezi pentru o fustă, o pereche de botine, un palton și câteva accesorii minimaliste, fie că alegi o pereche de blugi sau o pereche de colanți din piele, puloverul se va potrivi de minune stilului ales și îti va ține de cald. Puloverul este alegerea perfectă și pentru schema "strat peste strat". Adăugat peste o cămașă sau o rochie, poți realiza ținuta office care te reprezintă, fără a omite indicațiile meteo.



  • Încrederea de sine
Cel mai important articol pe care-l poți purta oricând și cu orice ocazie: încrederea în sine. Nu ai nevoie de imaginație, de o viziune ieșită din comun, de textură sau de croi.
Indiferent de ce ai alege să porți într-o zi obișnuită, încrederea de sine iese garantat în evidență și este cel mai frumos "articol" întâlnit din antichitate încoace. Încrederea de sine nu este totuna cu narcisismul și egoismul față de propria persoană. Ea te învață să fii ca piatra. Fii ca piatra! O piatră nu poate fi clintită din loc, decât dacă o mută alții. Ai putea spune că e plină de încredere în sine.
Fii și tu ca piatra, și nimic n-o să te doboare! Nici vorbele sau gesturile rău intenționate. Vor ricoșa înapoi, și în loc să cazi, te vei ridica de 10 ori mai puternic(ă). De aceea, indiferent de sezon, presară puțină încredere de sine în tine, în hainele tale și în tot ceea ce faci.

Articol scris pentru prima probă din SuperBlog 2018.

You May Also Like

1 comments