Construiește ieftin prin puterea unui testimonial video

by - duminică, octombrie 14, 2018

Azi strangi cureaua la pantaloni, mâine te lași de sală, poimâine pui numai tacâmurile pe masă căci, vrei să economisești. Până aici! Vrei o casă nouă, o gradină imensă sau o nouă clădire de birouri?  Un testimonial video te poate ajuta să obții tot mai mult. Gata cât ai zice miau!

Și eu mi-am dorit o casă frumoasă, cu vedere la apus, cu trei etaje, panouri solare, cu piscină și o grădină plină cu flori în fața casei, siluete sculptate, etc. Fițe, spun unii! Scump, zic alții!
Pâi cine nu te lasă să cumperi materiale de construcții, direct de la furnizori, cu un cost de până la 20% mai mic?


Acum câteva luni, m-am întâlnit cu unchiul Max. Ne-am așezat pe prispa casei vechi și am început să povestim. Îmi povestea săracul, aproape cu lacrimi în ochi, despre construcția la casa lui. Începuse planul în vara anului trecut, dar abia anul ăsta au dus-o la bun sfârșit.
Și-a zis să profite de vremea bună și a început lucrările devreme. Au trecut zile, săptămâni. Și venea toamna. Bruma se lăsa peste frunze și peste creste. Vântul era tot mai pronunțat și ziua se scurta. Și a schimbat vreo 5 meseriași până a găsit unul bun. Ba că unul nu știe decât să lucreze cu anumite materiale, altul îi băga pe gât un anumit furnizor care, neavând toate materialele de lucru, îl punea pe drumuri de dimineață până seara, doar să găsească tot necesarul de materiale, calitativ și bun la preț. Unde mai pui că nevastă-sa punea presiune pe el. Îl certa cât ziua de lungă și dădea cu presupusul ca ar umbla cu necurate căci, peste zi, materiale ioc. Până când a dat de Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro .

Atunci lucrurile s-au luminat și casa lui a început să prindă contur. Așa m-am luminat și eu, învățând din peripețiile sale. Așadar, când m-am apucat de lucru la casă, am pornit cu dreptul și am căutat mai multe informații despre Casa de Comenzi. Am început cu o impresie bună în urma zecilor de recenzii video de la clienți, disponibile pe site. Mi-am zis că, dacă vărului i-a mers bine și sunt atâția clienți mulțumiți, sigur au potențial. Uitându-mă la portofoliul de produse am văzut că au tot ce-mi trebuie, indiferent că-i vorba de materiale pentru structură și fundație, pentru amenajări interioare sau instalații.


După ce mi-am făcut o listă cu lucrurile necesare, printre care niște țiglă metalică, plăci OSB, gresie și faianță, am completat formularul de pe site și la scurt timp am intrat în legătură telefonică cu unul dintre reprezentanții lor care, mi-au comunicat un preț final, unul foarte bun față de alți furnizori sau alte depozite clasice de materiale cu adaos comercial. Transportul este gratuit. Pe alocuri, unde nu eram foarte hotărâtă, mi-au oferit și consiliere (tot gratuită) și m-au luminat indiferent de curiozități. Doamna consilier de la Casa de Comenzi a fost în tot acest timp foarte amabilă și nu a dat impresia unui aer de superioritate. Nici nu a încercat să-mi bage produse pe gât, ceea ce se practică la unii dintre vânzătorii clasici. Am avut comunicare impecabilă, ceea ce e foarte important pentru mine, ca și client.




În câteva zile deja mă apucam de construcția la casă.
Comanda a sosit cu bine, fără defecte, direct de la furnizor, ambalată riguros și cu materiale calitative, însoțite fiecare de un certificat de garanție. Exact ce comandasem! Partea bună e că am economisit și timp, și finanțe, realizând o comandă din confortul casei mele, fără să-mi bat capul cu recomandările unor meseriași mai puțin experimentați sau să alerg prin depozite și hypermarketuri.
Acum m-am gândit să mă apuc de grădina visurilor mele și de garaj. Tot de la ei am ales materialele de care am nevoie. Ieri a sosit mașina cu materiale și m-am grăbit să filmez întregul proces, de la descărcare, primele impresii și cum sunt manevrate în procesul de lucru, dar și rezultatul final. Adineori am încărcat video pe site și l-am distribuit pe Facebook, iar acum aștept să-mi primesc banii. A, stai! Tu nu știi!


Nu, nu e nicio șmecherie la mijloc! Dacă îți filmezi comanda la sosire, în timpul montajului sau cum ți se pare experiența în evaluarea rezultatului final, încarci filmulețul pe site și îl distribui, Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro te răsplătește cu 100 lei, bani pe care îi poți folosi pentru o nouă comandă sau pentru a te relaxa la SPA. Dacă faci mai multe comenzi și mai multe recenzii video, câte o recenzie pentru fiecare comandă în parte, vei fi răsplătit cu această sumă pentru fiecare dintre testimonial video.
Astfel, prin puterea unui testimonial, poți construi mai ieftin și îți poți îndeplini mai multe planuri, poți transforma în realitate toate acele vise cu și despre căminul tău/afacerea ta de vis.
Accepți provocarea?

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

You May Also Like

0 comments