Cum ne menținem feminitatea cu ajutorul remediilor naturale

Mă întâlnisem zilele trecute cu o prietenă veche. Ne-am oprit puțin la vorbă și, din treacăt, am ajuns la un capitol destul de sensibil și important pentru femeile din întreaga lume: feminitatea.

Dar ce înțelegem noi prin feminitate?
Dincolo de accesorii scumpe și haine cât mai atent selecționate, feminitatea se remarcă prin buna funcționare a aparatului genito-urinar feminin și a hormonilor. Amândouă avem acele momente în care uităm să ne simțim încrezătoare în felul în care arătăm și, deși poate părea puțin narcisist, o femeie care se mândrește cu sexul de care apartine și care nu ezită să-și etaleze feminitatea, nu are inhibiții și se admiră goală în oglindă. Femeia plină de feminitate nu se ascunde sub straturile de haine care îi acoperă formele, ci dimpotrivă, se mândrește cu ele într-un mod stilat, optând pentru articole care i se potrivesc și care-i pun trăsăturile unice în valoare.

Sursa: Readers Digest's

De vină pentru concepțiile negative sunt deseori și hormonii, care pun stăpânire pe buna funcționare a organismului feminin. Spre exemplu, dereglările hormonale ce apar în timpul menstruației, duc la dureri ale sânilor, sensibilitate ridicată și uneori senzația de sâni lăsați/unflați. Chiar și după naștere ne simțim mai vulnerabile psihic și ne scade întrederea în persoana noastră, în feminitatea cu care am fost înzestrate. O mămică este de zeci de ori mai plină de feminitate, chiar dacă aspectul sânilor nu mai este cel de-o dinioară datorită alăptării. Iată așadar că în termenii feminității, sânii nu sunt un topic sexual, ci mai de grabă un simbol al încrederii în noi înșine și ai feminității.

Din fericire, în ziua de astăzi există o serie vastă de practici și remedii naturale pe care le putem utiliza pentru a reda aspectul ferm al sânilor, pentru a restabili echilibrul hormonal și pentru a elimina disconfortul apărut în perioada menstruației. Zâmbește! Da, chiar există o rezolvare!

Cum ne menținem feminitatea cu ajutorul remediilor naturale

Feminitatea poate fi dobândită/recâștigată printr-o grijă adecvată a sânilor, indiferent de vârstă. Primul pas este o alimentație echilibrată, bogată în minerale, fibre și vitamine, care ajută întregul organism să funcționeze în parametri optimi. Alimentația poate avea totodată și un rol benefic asupra reglării activității hormonale, cât și efecte benefice pentru copilul femeilor ce alăpteaza. După cum se știe, în timpul alăptării, există o legătură unică între făt și mamă, acesta preluând din laptele mamar acele resurse necesare unei dezvoltări armonioase.
De asemenea, se recomandă masajul mamar cel puțin o dată pe săptămână. Realizează un amestec din ulei de caise și germeni de grâu cu care să-ți masezi sânii sau apelează la crema Breast Up de la Ayurmed. Masajul te va ajuta să previi apariția unor probleme locale, precum noduli sau tumori și să elimini durerile dinaintea și în timpul menstruației. 
Pentru creșterea sânilor și o bună funcționare a glandelor mamare în timpul alăptării, respectiv dimunuarea durerilor din perioada menstruală și restabilirea echilibrului hormonal, poți apela la Feminine Touch, un remediu 100% natural, din plante indiene ayurvedice, cu rol terapeutic.

 Feminine Touch - O atingere plină de feminitate

Acest produs, proaspăt primit în teste, de la Ayurmed, este considerat un tonic pentru organismul feminin. Bazat pe o serie de 6 extracte ale plantelor indiene, tabletele ajută la regenerarea și revitalizarea aparatului genital. Printre beneficiile acestuia se numără cantitatea ridicată de fitohormoni care ajută la menținerea apetitului sexual, la îmbunătățirea, creșterea și elasticitatea sânilor, la reglarea activității hormonale și la stimularea lactației. 


Iată ingredientele de bază și rolul acestora:
  • Pulberea de rizom din Pueraria Tuberosa - susțin activitatea hormonală, stimulează creșterea sânilor, ajută la dobândirea fermității tenului și previne osteoporoza
  • Rădăcina de Asparagus Racemosus - stimulează ovulația și pregătește uterul pentru conceperea fătului, crește lactația și elimină dezechilibrul hormonal apărut la menopauză
  • Lemnul dulce - contribuie printre altele la stimularea digestiei și la menținerea sănătății sistemului respirator
  • Asparagus adscendens - favorizează producerea estrogenului, crește fertilitatea sistemului reproducător și capacitatea sexuală
  • Fructe de fenicul - menține buna funcționare a tranzitului intestinal și eliminarea toxinelor din organism
  • Schinduf - stimulează lactația,asigurând cantitatea și calitatea laptelui, stimulează sereția de insulină și echilibrul hormonal la menopauză.


În concluzie, îți recomand ție, cititoarei mele fidele, cu fiecare clipă, să te apreciezi mai mult pentru ceea ce ești și să te bucuri de aspectul formelor tale care-ți dau încrederea deplină. Pentru feminitate și pentru o sănătate deplină a organismului, a sănătății genitale, poți apela cu încredere la remediile naturale care, te vor ajuta să-ți menții tonusul psihic și să controlezi dereglările hormonale ce te scot din zona ta de confort. 

Comentarii

Postări populare