#LikeYourself Autumn Beauty Box by Nivea. Challenge #2.

by - sâmbătă, octombrie 13, 2018

Să începem ziua cu un salut pe cinste: #LikeYourself!
Sunt fericită să vă anunț, după cum probabil ați văzut deja, că fac parte din mișcarea #LikeYourself. Mișcarea această nu ține cont de limite, forme corporale sau sex, ci de acel #Like pe care TREBUIE să ni-l dăm în fiecare zi, cu și fără machiaj, la școală sau la birou, indiferent de momentul zilei sau locul în care ne aflăm. Asta pentru că noi suntem unice și pentru că nu ar trebui să alegem o lume a prejudicăților, bazată pe influențele negative ale celor din jurul nostru.


Poate ați văzut deja că am trecut de prima etapă. Nu se știe ce ne rezervă viitorul, dar mă bucur că am ajuns până aici, că am cunoscut influenceri ce susțin stimă de sine și campaniile cu și despre sufletul nostru.

Al doilea box primit de la Nivea conține o sumedenie de produse de îngrijire, multe deja clasate la preferatele anotimpului: primerul, apa micelară, crema de mâini, noua gamă de șampoane Nivea Hairmilk, căreia îi sunt fană încă de la lansarea gamei, dar și alte produse excelente, precum și articole inspiraționale ce ne stimulează pofta de încredere în sine, odată cu reîntoarcerea în cotidian, după o vacanță îndelungată.


Dacă de frumusețe ne putem îngriji cu pași mici, cu ajutorul produselor potrivite pielii noastre, ei bine, încrederea de sine se clădește din interiorul nostru, cu forțele noastre și din ideea că nimic nu e întâmplător. Nici noi! Cu toții avem un scop rezervat, cu toții putem fi frumoși atât la interior, cât și la exterior. Hai să nu mai alergăm după like-uri nepotrivite! Este timpul pentru acel like care contează, cel pe care nu-l dăm noi înșine.


Xoxo.

You May Also Like

0 comments