Pe aripile unui tur romantic aka Christian Tour

by - marți, octombrie 09, 2018

Ora 12. Miezul nopții sau miezul iubirii, îi mai spun alții. Contemplez. Încă mai contemplez. Nu la a mea ființă sau la nemurire, ci la un sejur romantic împreună cu Christian... acel Christian Tour.

Aprofundez tot mai mult ideea unei vacanțe cadou. E cea mai bună alegere! Să-ți zic și de ce!
O vacanță plănuită din timp, cu jumătate de an, câteva luni sau săptămâni, parcă-și pierde farmecul. Interiorul nostru se zbate necontenit să scape din rutină și, când clipa se apropie, parcă mă simt tot mai agitată. Încep să-mi fac planuri. Și știi că treaba de acasă nu se potrivește cu cea din târg. De aceea totul e mai frumos atunci când ești spontan.

Un simplu buchet de flori ar fi monoton la cei 8 ani de relație. Dar unde ai mai văzut femeie să dăruiască flori unui bărbat? Aș fi făcut rată la vrăjitoare, dar nimic nu-mi asigură că mâine la prima oră va găsi în prag un Porsche, ultima apariție. Mai rămâne o singură opțiune care știu că nu va da greș: mergem într-un city break Christian Tour. El adoră călătoriile, locațiile noi, spiritul aventurier și credem amândoi în magia care și-a lăsat amprenta asupra fiecărei destinații. Fiecare țară are specificul ei. Dar de la fotografii și magneți împrumutați, până la experiența din prisma proprie, drumul e total diferit. Mai palpitant, mai plăcut.


Deja știu cum va decurge totul! Mă tot gândesc ce destinație să aleg căci, pentru perioada următoare, am descoperit multe oferte city break. Dar îmi aduc aminte că mi-a povestit cândva cu mare entuziasm de plaiurile olandeze și de Amsterdam. Așa că, voi alege un city break în Amsterdam.

Întâi voi parcurge toți pașii pentru a programa călătoria. Voi opta pentru un city break de 3 zile, perfect cât să ne destindă și să ne desprindă din cotidian.
La început m-am orientat către bilete de avion Christian Tour, dar am descoperit oferte foarte avantajoase la pachetele de călătorie ce includ transport cu avionul și cazare la unul dintre hotelurile elegante.
Am rămas cu gândul la hotelul Niew Slotania, situat la circa 15 minute de aeroport, dacă alegem un transport în comun, gen autobuz sau metrou. Mi s-a părut un hotel foarte simpatic și elegant, cu multiple legături de transport către aeroport, gară, centrul orașului și către principalele obiective turistice pe care le vom vizita.


De ce Amsterdam? 

Pentru că aici putem viziona Kinderdijk, un sat popular pentru culturile vaste de lalele și mori de vânt. Ne plac florile, natura și să ne lăsăm purtați de val, precum adie mirosul florilor în briza dimineții. Putem lăsa îmbrățișările calde unul asupra celuilalt și ne putem declara pentru a mia oară dragostea infinită pe care ne-o purtăm, în timp ce cutreierăm orașul în mini-croaziera pe un vapor ce străbate canalele capitalei. Nu vor lipsi sesiunile de shopping în zona Nine Streets, acolo unde putem lua adevăratul puls al orașului, unde putem face cumpărături pentru noi și pentru cei dragi, având în plan să degustăm și din specialitățile locale. Amsterdam va fi perfect pentru noi! Orașul este mic, oamenii sunt calzi și prietenoși, iar prețurile sunt accesibile față de alte țări și locații străbătute frecvent de turiști.
E tot ce avem nevoie! Relaxare, un moment unic în doi și o poveste de iubire care ne urmărește pe străzile luminate, lângă palatele antice și muzeele conturate prin emoții.


Nu am de gând să-i spun nimic până la momentul cu pricina. Vreau să rezerv călătoria, optând pentru un pachet sigur cu zbor și cazare inclusă, disponibil pe Christian Tour. Vreau doar ca, în ziua aniversării noastre, să-l trezesc cu o ceașcă de cafea ce îmbie toată casa, sub care să se afle copia rezervării pentru plecarea de a doua zi.

Pe lângă uimirea pe care o va avea, știu că mă va întreba într-un final de ce ei, ce m-a făcut să aleg Christian Tour și dacă am certitudinea că totul va fi bine. Adevărul e că nu plec urechea la tot ce aud. Dar m-am interesat, iar Christian Tour este o agenție cu vechime de peste 19 ani în domeniul turismului și al romantismului, cu cunoștințe vaste despre dorințele clienților ce fac referire la vacanțele excepționale. Și nu sunt doar vorbe! În 2015 a fost desemnată drept cea mai bună agenție de turism care, în prezent, se bucură de un succes la nivel european, având sedii atât în Ungaria, Serbia și Polonia, cât și o cifră de afaceri înfloritoare. Zborurile către destinația iubirii sunt realizate în parteneriat cu cele mai renumite companii aeriene, în timp ce regimul de cazare este asigurat de parteneriatele de încredere cu cele mai renumite lanțuri hoteliere din Europa.

Utilizând conștiincios tehnologia din zilele noastre, am mai descoperit că agenția este una din cele mai valabile și serioase. Este o agenție licențiată de Ministerul Turismului și oferă un suport permanent atât telefonic, online cât și la una din cele peste 30 de agenții disponibile la nivel național. Cunosc nevoile individuale ale clienților care, se remarcă prin varietatea clienților. Numele "Christian Tour", după cum v-am înștiințat adineaori, are vechime și un capital în creștere, deci de-a lungul timpului a continuat să dezvolte relații în rândul clienților, menținându-și poziția în topurile căutărilor. Iar acestea sunt punctele cheie pe care eu mizez și pe care le recomand tuturor celor care aleg o mini-vacanță, o vacanță pe larg sau un cadou de neuitat.


Fie că alegi o destinație exotică, un orășel foarte popular din Europa sau un tur în România, vacanțele au fost și sunt în sine acea declarație de iubire ce nu necesită ani de inspirație sau pagini atent șlefuite în cuvinte. Diferența o face modul în care organizăm o astfel de escapadă și profesioniștii pe care îi alegem drept îndrumători ai unei noi aventuri. 

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

You May Also Like

0 comments