Răsfață-ți pașii cu Titania

by - joi, octombrie 25, 2018

Cu puțin timp în urmă, derulăm provocarea cu și despre oamenii care ne-au ajutat să facem primii pași. De la oamenii care ne-au susținut, la cei care ne-au fost alături când am făcut la propriu primii pași, ați răspuns în număr mare la provocare și e timpul ca unul dintre voi să fie răsplătit. Rămâi până la final să afli dacă tu ești cel care se va bucura de un set de îngrijire a picioarelor.


Să vorbim întâi de primii pași ai noștri. De picioarele frumoase și sănătoase care sunt cu noi în fiecare zi, sezon, și fără de care nimic nu ar fi posibil.
Titania România, un brand german de produse superioare pentru îngrijirea picioarelor, ne ajută să le păstrăm frumoase și sănătoase și să construim momente de neuitat alături de cei dragi.

Picioare frumoase cu Titania

La prima vedere mi s-au părut doar niște simple produse de îngrijire a picioarelor. Nimic deosebit. Însă, când le-am pus la treabă, am ajuns să mă îndrăgostesc și să le transform în cei mai buni prieteni ai picioarelor mele și a celor din locuința mea.
Kit-ul #firststepchallenge s-a impus printr-o pereche de șosete simpatice, și a continuat cu 5 produse de îngrijire Titania.

  • Deodorantul pentru picioare
Prietenul meu, as la mirosuri neplăcute, a fost entuziasmat să facă o nouă încercare. A încercat zeci de produse, dar mirosul neplăcut nu ezita să apară.
S-a împrietenit repede cu deodorantul spray pentru picioare care ajută la prevenirea formării mirosurilor neplăcute, a apariției micozelor influențate de încălțămintea necorespunzătoare și de transpirația în exces.
Spray-ul are un miros plăcut și oferă o senzație revigorată, având o acțiune de până la 12 ore. Este mai mult decât indicat să-l folosești în sezonul rece, în încălțămintea care nu permite respirația picioarelor, dar mai ales vara, pentru a răcori picioarele și pentru a preveni problemele de sănătate a picioarelor mult mai expuse.
  • Spray deodorant pentru încălțăminte
Poți completa ritualul de îngrijire a picioarelor acționând și asupra încălțămintei. Acest spray a fost creeat special pentru a nu permite formarea ciupercilor în încălțăminte și pentru a preveni îmbinarea mirosurilor neplăcute în aceasta. Are un miros floral foarte plăcut și completează perfect ritualul de îngrijire.
  • Crema exfoliantă pentru picioare
Noi o folosim sub duș, pentru potențialul ei de a elimina pielea moartă de pe călcâie și pentru a catifela picioarele. Are un miros plăcut, dulce, o consistență densă, și deține în compoziție zeci de particule exfoliante extrem de fine, care ajută la catifelarea picioarelor și la îndepărtarea oboselii. Nici nu le simți! Crema este prietenoasă cu pielea, realizând cea mai fină exfoliere, în domeniul picioarelor crăpate. Am observat că este și un remediu excelent de înlăturare a durerilor de picioare, instalate după o zi îndelungată de mers, stat în picioare și nu numai. Aduce somnul la ușa ta, cât ai zice odihnă!
Pentru călcâie extrem de crăpate, îți recomand să aplici crema într-o cantitate cât un bob de mazăre, pe o piatră ponce. Vei observa o curățire mai profundă.

  • Crema pentru picioare crăpate
Adjuvant în tratamentul picioarelor problematice și a călcâilor crăpate, o cantitate foarte mică din crema cu parfum de eucalipt va fi instataneu absorbită în piele și va rezolva problema călcâielor crăpate. Se îmbină perfect cu exfoliantul menționat anterior, oferind o îngrijire suplimentară și intens reparatoare, acolo unde este nevoie.
  • Crema hidratantă Titania
Și nu în ultimul rând, kit-ul conține și crema favorită pentru îngrijirea picioarelor, ce are ca scop hidratarea picioarelor uscate și redarea catifelării picioarelor. Are un miros gurmand, dulce, floral, de care te îndrăgostești la prima vedere. Îmi dă acea senzație de parcă mi-aș dori să strâng în brațe picioarele persoanei iubite, întreaga zi. Și nu exagerez!
Ca și în cazul cremei pentru călcâie, crema aceasta se absoarbe uluitor de repede în piele și catifelează picioarele instantaneu.

Adevărul e că-mi pare tare rău că nu am încercat această gamă de o calitate superioară, cu texturi fine și acțiuni complete pentru îngrijirea corespunzătoare a picioarelor. Dar nu e prea târziu pentru voi.
În urma concursului derulat în colaborare cu cei de la Titania, câștigătoarea este Elena Petrisor.
Aștept datele tale de contact în termen de 48 ore.


Pe curând!

You May Also Like

0 comments