Nuit Vanille - Un cadou magic de sărbători marca Yves Rocher.

by - marți, noiembrie 27, 2018

Vin, vin, sărbătorile vin! Și chiar dacă nu am fost cea mai cuminte anul acesta, Yves Rocher a fost al meu Moș Crăciun și Nicolae, la cea de-a doua ediție a evenimentului Bucovina Beauty.


Ediția aceasta fost una cu totul și cu totul specială, deschizându-se prin note parfumate, zeci de sticluțe și esențe cu arome inedite, numai bune de pus sub brad. Am rămas cu gândul la Neroli, un parfum fin, suav și delicat, cu aromă floral-fructată, dar și la fondul de ten cremă zero defecte, cu o textură catifelată, light, ce nu încarcă și nu se simte pe ten, hidratant, cu o acoperire foarte mare și foarte rezistent la transfer. Bineînțeles, nu au lipsit parfumurile bărbătești care au fost întotdeauna un deliciu pentru simțurile mele.


Atmosfera a fost una degajată și relaxantă și m-am bucurat să fiu înconjurată de zeci de produse desprinse din natură și în compania a două doamne drăguțe care ne-au stat la dispoziție cu fel de detalii, pe toată durata evenimentului.


Liderii au fost extrem de darnici și ne-au oferit și un cadou atent despre care doresc să vă împărtășesc impresiile, fiind o idee simpatică, cu care nu veți da greș când veți pregăti lista de cadouri pentru cei dragi.


Misiunea Yves Rocher

Probabil că și tu, draga mea, cunoști acest brand care a devenit unul cu tradiție. Produsele sunt de origine franceză, realizate prioritar din ingrediente și extracte naturale. Sunt disponibile o mulțime de produse de îngrijire și infrumusețare, pentru orice dorință/nevoie. În plus, au și o gamă vastă de parfumuri, cu arome naturale, fine, de care te îndrăgostești pe loc și care au o persistență foarte ridicată. Produsele sunt prietenoase cu pielea și extrem de eficiente. De fapt sunt chiar mândră că prima mea recomandare de când sunt blogger a fost întocmai unul dintre produsele Yves Rocher, care a întrecut orice așteptări.


Cu Yves Rocher am făcut cunoștință prima dată prin intermediul mamei mele (extrem de pretențioasă) care este o clientă fidelă și care adoră în special parfumurile lor, care la rândul ei a făcut cunoștință cu ei de la sora ei care este reprezentant.

Și dacă tot am pomenit de ideea de a fi lder Yves Rocher, țin să te informez că cei înscriși în club, respectiv liderii și partenerii acestora, beneficiază de reduceri considerabile, pe bune, precum și de oferte avantajoase sau produse cadou la comenzile acestora. Principalul avantaj, prin care ei se diferențiază pe piața de restul companiilor ce pun la dispoziție acest sistem de afiliere, e faptul că vorbim de produse de o calitate superioară, asemeni celor de marcă, produse cu extracte naturale, dar care au un preț accesibil.

Colecția Nuit Vanille - Un cadou magic, numai bun de pus sub brad.

Colecția Nuit Vanille primită cadou în cadrul evenimentului este o lansare relativ recentă. Într-un săculeț extrem de elegant, pe care îl voi folosi în călătorii, se afla o apă de toaletă, precum și un ulei de duș (zic ei, eu aș zice gel de duș).


Atât uleiul de duș cât și parfumul te trimit cu gândul și cu sufletul direct la prima zi de Crăciun. Notele de bază sunt bergamotă, iasomie și cedru, care sunt îmbrățișate de mireasma elegantă a vaniliei. Au un parfum fin și totuși dulce, care se combină perfect cu adierea vântului rece de afară, fără să-ți incarce simțurile. Parfumul îl port aproape zilnic pentru că rezistă perfect până la minimum 8 ore (deși pH pretențios) și nu e un parfum greoi și cu o aromă artificială, clasică. Este adecvat atât pentru doamne, cât și pentru domnișoare, pentru toate acele momente în care simțim nevoia să ne afirmăm și să ne etalăm feminitatea.


Uleiul de duș îmi provoacă o stare imediată de fericire și bucurie. Mă face să râd și să zâmbesc. Aplic pe pielea umedă o cantitate foarte mică de produs prin mișcări circulare, după care clătesc. Cu alte cuvinte, îmi mângâi trupul și mă las cuprinsă în fiecare secundă de dulceața sa. După acest ritual esențial de înfrumusețare, pielea mea este mai luminoasă, extrem de catifelată, dar nu grasă, și miroase aproximativ de parcă aș fi stat lângă cuptorul de prăjituri al bunicii.


Dacă ești pe ultima sută de metri cu cadourile de Moș Nicolae sau pentru Crăciun, îți recomand cu căldură să încerci acest set. Totodată s-au lansat și alte noi colecții speciale, numai bune de pus sub brad și beneficiezi de pachete la preț promoțional, chiar dacă nu ești lider.

You May Also Like

0 comments