OOTD: Culottes winter outfit. Black Friday. Free Shipping and gifts.

by - duminică, noiembrie 25, 2018

Au mai rămas câteva ore nebune cu ocazia Black Friday pe magazinele online chinezești precum Zaful. Mai nou, aceștia au început să colaboreze cu vestita casă de modă Gucci, dar mă bucură că și-au păstrat stilurile, produsele diverse și unicate precum și promoțiile.


În general ei au tot felul de activități, mai ales în perioada asta de sfârșit de an. Partea bună e că acum au transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, poți primi cadouri dacă plasezi o comandă de o anumită sumă și totodată puteți beneficia suplimentar de o reducere de 15% dacă folosiți cupoanele ZFACTION.


Coat: amiclubwear.com
Sweater/Pulover: bonprix
Culottes/Pantaloni: https://bit.ly/2Amlkrw
Bag/Geantă: https://bit.ly/2BwjjuP
Bow and earings/Accesorii: Accessories by Ioana Fodor


Și cum am nimerit la momentul potrivit cu aceste informații, m-am gândit să vă vorbesc și despre cea mai recentă comandă primită de la ei. Poate vă inspiră, poate c-ar fi interesant unele detalii despre aceste produse.
A ajuns miercuri, la posta de cartier prin Belgium Post, cam la 2-3 săptămâni de la plasarea comenzii. Ca prin urmare, nu am plătit taxe sau alte lucruri. Chiar sugerasem la mesaje, când am plasat comanda, câteva metode ok de transport care să mă scutească de stres și taxe. Chiar au ținut cont și m-mm bucurat.
Fiecare produs a venit atent ambalat, riguros chiar, ca de obicei.


Prima chestie care mi-a atras atenția au fost pantalonii de mai sus, pantalonii Culottes, lucrați strâmt pe talie și cu talia înaltă, iar de-a lungul piciorului se așează larg. Culoarea m-a atras la ei, un verde smarald frumos și faptul că ar fi avut să fie comozi.
Acum că i-am putut vedea/simți cu propriile simțuri, pot spune că, în sezonul ăsta minunat (ironic vorbind) trebuie musai purtați cu niște ciorapi extrem de groși sau o pereche de colanți groși/blăniți, pentru că materialul e foarte subțire, recomandat pentru sezonul cald. Recunosc, chiar și cu o pereche de ciorapi groși, tot am dărdâit de frig.


Tot de la Zaful e și geanta, respectiv eșarfa vintage. Ambele mi se par simpatice. Geanta e dintr-o imitație de piele foarte calitativă și dură, poate fi purtată în mână sau pe umăr căci vine cu bretea. Ce nu-mi place la ea e că fermoarul de la interior este 3/4, adică lasă la vedere un colț bunicel în geantă și nu mi se pare prea sigur. De obicei toate gențile pe care le-am avut de la ei au fost super ok, modelul ăsta mai puțin. N-aș avea încredere să-mi las telefonul și portofelul în ea, decât dacă aș lăsa-o să atârne în fața mea.


Eșarfa nu mai e pe stoc însă a fost o achiziție destul de scumpă. A costat undeva la 14$ și mi s-a părut cam mult pentru un accesoriu de poșetă. Însă, e 100% din mătase și adevărul e că deși nu sunt mare cunoscătoare, materialul e foarte moale și plăcut.

 

În aceeași comandă am mai adăugat și alte produse, respectiv două rochii. Motivul pentru care pozele nu sunt la fel de artistice precum primele e bineînțeles din cauza frigului crunt.
Rochia aceasta alb negru rămâne preferata mea și mă duce cu gândul la reclama de la Nivea (presupun că știți despre ce vorbesc). Mi-a plăcut mult rochia aia alb negru și mi-am dorit ceva similar.
Aceasta a fost la ofertă și mi-a plăcut așa că am luat-o. E plăcută pe corp, se așează bine, doar că siliconul de pe margini, amplasat în partea de sus ca să ofere susținere rochiei, mi se pare efectiv degeaba. Nu se lipește de piele sau poate ar trebui să-i fac vreo chestie specială de care nu știu. Anyway, rochia e faină, aș zice că e chiar sexy cu detaliile crețe care vin pe mâini. Un alt minus ar fi acela că-i ușor transparentă, dar pot s-o combin divers.


Și în cele din urmă am ochit și o rochie mai altfel, o rochie-sacou, model care e în vogă. Rochia este lucrată bine, din material dublu suprapus însă, nu e groasă precum un sacou efectiv, ci are lucrătura unei rochii. Buzunarele sunt doar de formă, deși mi-ar fi plăcut să fie valide.
Personal nu cred că rochia se așează pe mine așa cum o vedeam eu. Ea e ok, problema sunt eu, cea care avea altă viziune cu ea. Mi se pare că mă face să arăt ca o asistentă, iar asta nu mă bucură. Clar, nu e stilul meu.

Și cam acestea au fost alegerile mele. Sunt tare curioasă cum vi se par și vouă, ce ați purta și în ce fel.
Pupici!

You May Also Like

0 comments