Preferata bunicilor - Mierea cu lăptișor de matcă Roua Florilor de la Apidava

by - luni, noiembrie 05, 2018

Nu pierd nicio ocazie s-o fac fericită pe bunică-mea. Deși, momentan are probleme la nivelul gâtului și nu poate consuma orice aliment, caramelele cu propolis i s-au părut un desert excelent și ușor. Dar cel mai tare se bucură când îi duc un borcan de miere de calitate.


Cum vede bunica o miere de calitate?
În urmă cu câteva luni i-am ales cateva specialități de miere, în speranța că-i voi face o surpriză plăcută. Printre acestea am ales și această miere cu lăptișor de matcă crud, Roua Florilor de la Apidava, despre care vorbim astăzi.

Spre surprinderea mea, mierea a fost o surpriză mai mult decât frumoasă. Nu s-a pierdut nimic! Toți metri de folie i-a păstrat cu sfințenie (știți cum sunt bătrânii!), iar borcanul cu miere a trecut de îndată la savurat.
Au urmat altele și altele, astfel că, astăzi, bunica e mare fan al acestei specialități de miere cu multiple beneficii pentru sănătate. Hai să afli și tu de ce nu ar trebui să-ți lipsească de pe raft!

Miere cu lăptișor de matcă Roua Florilor de la Apidava

Acest sortiment de miere este alcătuit din miere dulce, aromată și parfumată de salcâm, "condimentată" cu 2% lăptișor de matcă. Modalitatea de conservare a lăptișorului de matcă este mai dificilă, motiv pentru care, mierea cu lăptișor de matcă Roua Florilor realizează un ansamblu conservat perfect, cu multe vitamine, proteine, acizi grași și minerale.
După cum bine se știe, lăptișorul de matcă este cel mai de preț dar de la harnicele albine, fiind și cea mai miraculoasă descoperire.

În cadrul acestei specialități, lăptișorul de matcă joacă un rol foarte special. Este un stimulent excelent pentru imunitate, atât la copii, cât și la vârstnici, respectiv adulți. Este un remediu excelent pentru simptomele gripei și ale răcelii, precum și un stimulent al energiei, motiv pentru care înlătură senzația de apatie și oboseală.
Totodată, combinația face posibilă și controlul colesterolului, respectiv menținerea sănătății aparatului cardiac, ajută la eliminarea oboselii din momentele nepotrivite ale zilei și mă ajută să am un somn liniștit când Moș Ene vine pe la gene.
Fiind foarte bogată în substanțe nutritive se recomandă a fi administrată înainte de ora 18, pentru a evita stările de agitație înainte de odihnă.
Acestă specialitate are o aromă unică, plăcută, dar este și un dulce sănătos.

Miere cu apioxivita - Apioxivita Cocktail

Pe lângă borcanul de miere cu lăptișor de matcă am primit spre testare și 5 pliculețe de Apioxivita Cocktail. Am fost mai mult decât încântată să încerc acest cocktail de miere după experiența foarte plăcută cu Royale Cocktail, care este preferatul meu.
Și acesta este o specialitate recent lansată, în vara acestui an.


Apioxivita este o miere realizată din amestec de miere de salcâm 100% românească și extract din struguri roșii, acest extract purtând numele de antioxivita. Este o miere ideală pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare sau pentru a preveni apariția acestora. Totodată, această ajută la reglarea tranzitului instestinal, eliminând disconfortul creeat de acesta.
Aș putea spune că doza de un plic pe zi m-am ajutat să am și o odihnă mai ușoară, o digestie normală și totodată energie pe tot parcursul zilei.
Este o miere închisă la culoare, cu gust fin de struguri, dulceag. Finalul degustării mierii mă duce cu gândul la senzația pe care o lasă gutuia.

  • Cum putem consuma specialitățile de miere pentru rezultate benefice 100% 

Personal, recomand consumul celor două tipuri de miere că atare - o linguriță pe stomacul gol, dimineața, fie după mesele principale, drept desert. Până și savoarea acestora este altfel când sunt consumate ca atare.
Totodată, aceste tipuri de miere oferă o plăcere intensă și dacă sunt consumate alături de fructe confiate și cereale, mixuri de semințe și fructe, în ceai sau în combinație cu lămâie, pentru un extra plus asupra imunității și pentru un mic dejun energic și sănătos, bogat în multivitamine și minerale.

Tu le-ai încercat?

You May Also Like

0 comments