Royal Boutique. Nuntă cu stil.

by - marți, noiembrie 20, 2018

Sunt atâtea momente ce trebuie sărbătorite într-o viață, atâtea zile de naștere și tot atâtea clipe frumoase. Una singură rămâne fără dar și poate, cea mai memorabilă dintre toate. Prima dată când spui "da" pe veșnicie celui ales, când te mândrești în văzul tuturor când se cântă în cor "La mulți ani!", primul dans pas la pas, alături de jumătatea perfectă.

Ceea ce face momentul cu adevărat memorabil sunt detaliile. Și pentru asta ai nevoie de un spirit de organizare acerb sau de o echipă de profesioniști care să-ți asigure condițiile de care ai nevoie. Nunta de vis, cu stil, ajunge să surprindă toți actorii, indiferent de natura acestora și creează un cadru inedit, cu adevărat memorabil, ce se va păstra mult timp pe buzele tuturor. Detaliile ce țin cont de locație vor anima atmosfera ce va veghea nu doar pașii mirilor, ci și ai invitațiilor. 


Nuntă cu stil la Royal, acel Hotel Royal din Poiana Brașov.


Ne-ați tot întrebat pe când pasul cel mare. În sfârșit, deși aș fi preferat să mai mențin încă puțin suspansul, iată că ziua cea mare se apropie. Da, după șapte ani frumoși de relație, ce au trecut pe repede înainte, am hotărât că e momentul să oficializăm relația. Deși magia celui mai important moment din viața noastră s-ar resimți altfel dacă ne-am ocupa cu mâinile noastre de fiecare detaliu, știu că în mod inevitabil se înfiripă agitația, stările de nervozitate și, n-am vrea să ne pierdem cumpătul, în loc să ne încărcăm cu și mai mult entuziasm. Acesta e motivul pentru care am consumat primele energii în căutarea localului perfect, a unor servicii de catering adecvate pentru un astfel de eveniment, pentru alegerea meniului, găsirea unui fotograf talentat și a unei firme care să realizeze invitațiile perfecte pentru musafirii noștri. Nu zic că mi-a fost ușor, dar, oarecum, mi s-a ușurat munca considerabil. Jumătatea mea este considerată un fel de dualitate a aerului curat, de munte. Toate vacanțele le-am petrecut într-un astfel de cadru, într-o zonă în care peisajul este absolut inedit și calm. Îți relaxează trupul și mintea, te umple cu energie și poftă de viață. Acesta este motivul principal pentru care, noi doi, am decis că locul perfect pentru a marca ziua cea mare este în inima munților. Ne-am documentat, și în stânga, și în dreapta, și am dat peste acest salon nunți din Brașov care ni se pare a avea un potențial major.


Hotel Royal - Startul către nunta de vis, cu stil.

Multitudinea de localuri la care aș putea organiza un atfel de eveniment este copleșitoare. Și totuși, am ales să vorbesc despre motivele pentru care aș opta pentru un local la zeci de kilometri de zona de reședință, pentru că trebuie să ai motive cu adevărat întemeiate să nu te pierzi printre atâtea saloane de evenimente situate la un pas de casă. Primul motiv îl reprezintă recomandările existente pe site, cele primite de la rude și prieteni. Pe restul vi le înșir în cele ce urmează.

Locația. - Hotel Royal este amplasat într-o zonă liniștită, departe de agitație, de aglomerația urbană și de public nedorit. Este o zonă relaxantă ce ar putea transforma evenimentul într-un sejur pentru invitați și o mini-vacanță de miere, anticipată, pentru noi. Fiind situat în apropiere de Predeal, priveliștea este una unică și călătoria în această zonă devine o misiune de inițiere pentru toți iubitorii de înălțimi și de zonele montane. Ca fapt de vers, în calitate de participant, cât și de viitoare mireasă, mi s-a părut deplasat să iau parte la o nuntă într-un local cu mai multe saloane, unde aveau loc concomitent două-trei nunți. Gândul că la doi pași este o nouă mireasă mă face să mă simt mai puțin unică decât ar trebui să fiu. Hotel Royal îmi asigură un salon numai pentru noi și cei apropiați nouă, un cadru intim pentru a-i fermeca pe toți cu fericirea noastră.
În plus, după nuntă, putem vizita împrejurimile, să inspirăm aerul curat în drumul către atracțiile zonei (Castelul Bran, Biserica Neagră, Parc Aventura, etc. ), putem avea un moment de distracție și de reculegere în familie prin activitățile incluse în facilitățile hotelului (jocuri, drumeții, ciclism, etc).


Posibilitatea de cazare în Poiana Brașov. - Un exemplu concret este nunta fratelui meu la care, datorită faptului că nunta a avut loc la un local dintr-un alt oraș, fără posibilitate de cazare, am fost nevoită să abandonez evenimentul din cauza oboselii acumulate și a drumului lung către casă.
Faptul că Hotel Royal deține un număr adecvat de camere pentru oaspeți, cu vedere la munte, reprezintă un avantaj pentru musafirii ce nu vor putea rezista până dimineața, pentru cei din provincie sau pentru cei sosiți din strănătate. Astfel, după participarea la eveniment, aceștia se pot odihni în voie, oferindu-le posibilitatea de a participa și la activitățile de a doua zi (ciorba de potroace) sau pentru a se reîntoarce acasă odihniți, încă pătrunși de reușita evenimentului. Tototdată, noi, ca miri, cât și nașii, avem camere asigurate din partea hotelului, iar pentru restul invitațiilor se oferă o ofertă extrem de avantajoasă la preț. Și asta poate fi o problemă pentru unii căci, organizarea unei nunți nu este nicidecum ieftină, motiv pentru care am tot amânat-o. La nunțile unde am avut și cazare la hotel, prețul pe cameră a fost același ca în cazul unui client obișnuit. Se oferă inclusiv transfer de la aeroport și viceversa, la cerere, contra-cost, bineînțeles.


Meniul, pe măsura evenimentului. - Dacă este ceva ce mi-a displăcut dintotdeauna când vine vorba de nunți, acela este meniul oferit de numeroase locații. În zona mea de reședință, majoritatea saloanelor oferă aproximativ același meniu, precum cel de praznic. Singura diferență este prețul și existența tortului în locul colivei. După cum știți, între cele două evenimente există o diferență uriașă ca însemnătate și mi se pare de prost gust să plătești ocazia, adică de până la 10-20 ori mai mult, pentru faptul că va fi o “nuntă, și să nu ai parte de un meniul select, adecvat, așa cum ar trebui. Ei bine, în cadrul salonului de nunți de la Hotel Royal mi s-a părut că e o servire aparte, un meniu diferit și adecvat unui astfel de eveniment, la un preț avantajos. Ca de exemplu, există somon, specialități de brânză, artă la farfurie și pe papilele gustative. Meniul include băutura care la fel, e de nelipsit. La mine în oraș ești nevoit să vii cu ea de acasă. Să nu mai zic că, în zona mea, prețul meniului nu este influențat de vârstă sau sex. Însă, în cazul Royal Boutique, prețul unui meniu pentru copii este mai mic.


Facilități moderne pentru copii, tineret și adulți. - Cu siguranță nu vor lipsi de la nuntă copiii sau adolescenții plini de viață care nu se vor putea deconecta pentru câteva ore de microbul tehnologiei. Chiar dacă locația este într-o zonă montană, ce ar da impresia de sălbăticie, de lipsa unor facilități moderne la care musafirii să se adapteze cu ușurință, realitatea e la polul opus. Hotelul dispune de facilități moderne pentru a-i ține în frâu pe cei mici și energici, precum locurile de joacă special amenajate, oferind astfel părinților șansa de a se distra în voie. De asemenea oferă și internet gratuit.
Pentru șoferii care se gândesc de două ori înainte de a porni la drum cu mașina proprie, nu este caz de îngrijorare. Există parcare proprie special amenajată (nu orice colț de pământ la marginea străzii) și chiar gratuită, pentru toți clienții hotelului.


Așadar, în primul rând, aș alege Hotel Boutique din punct de vedere organizatoric. După cum bine observați, vorbim de mult profesionalism și de bun simț. Avem posibilitatea de a petrece un eveniment inedit, într-o locație specială, unde privirile vor fi asupra noastră, însă nici musafirii nu se vor simți mai prejos prin servirea impecabilă și prin facilitățile moderne oferite, pentru toate vârstele. Un alt motiv este transparența cu care se poate derula un eveniment, poziționarea locației pe hartă și posibilitatea de a evada din cotidian și din aglomerația urbană.
E de bun agur că vom putea continua distracția și a doua zi, chiar dacă într-un cadru mai restrâns. Cei sosiți din străinătate sau cei care tânjesc după un concediu pot face din nou cunoștință cu minunățiile naturii și cu faimoasele obiective turistice din zonă. Totodată ne putem relaxa și distra în același timp, prin activitățile de spectru larg, în natură sau la masa de joc, din cadrul hotelului.
În concluzie, nunta mea, cu stil s-ar descrie printr-un local ales cu atenție, printr-o petrecere de pomină ce emană servicii peste măsura așteptărilor. 

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

You May Also Like

0 comments