Am descoperit cadourile ideale de pus sub brad! Descoperă-le și tu!

by - duminică, decembrie 16, 2018

De la o zi la alta, lista de cadouri pentru sărbători începe să se restrângă. Pentru cei care se lasă pe ultima sută de metri vin astăzi cu o serie de recomandări potrivite pentru orice vârstă.
Am alcătuit catalogul celor mai bune cadouri pentru sărbători impreună cu Apidava România, care mi-au oferit în acest sens și oportunitatea de a degusta din aceste cadouri, pe parcursul întregului an


Top 3 cele mai bune idei de cadouri pentru sărbători.

1. Cosmetice cu extracte apicole

De-a lungul anului am avut oportunitatea de a mă răsfăța și de a-mi introduce în rutina de îngrijire o serie de produse cu extracte naturale, inspirate de zeița Cleopatra și comunitatea albinelor harnice. În acest sens, vă recomand cu căldură gommage-ul cu particule exfoliante fine și masca nutritivă cu un vast conținut de extracte apicole. Acestea vor ajuta doamnele și domnișoarele să elimine impuritățile, urmele poluării și rezidurile de pe piele, în vederea obținerii unui ten catifelat, luminos și cu un miros de sărbătoare. La acest capitol vă pot recomanda și loțiunea demachiantă cu o textură lejeră, ce înlătură impuritățile și machiajul printr-o singură aplicare, fără să încarce tenul, precum și tonicul revigorant, ce ajută la calmarea pielii și atenuarea roșeții sau ca adjuvant în terapia de combatere a coșurilor.

2. Gustări ușoare între mese.

Pentru seria de gustări, pentru că se știe cât de greu este să ne abținem și ținem la sănătate sau la siluetă, vă recomand caramelele și pernuțele(dropsurile) Apidava cu diferite arome și extracte. Vă asigur că nici nu îngrașă, nici nu au efecte secundare asupra sănătății.
Preferatele mele sunt caramelele cu polen și miere, fiind foarte moi, nici prea dulci, nici deloc, ideale chiar și pentru cei care au probleme dentare și cu o savoare deosebită. Ne ajută să ne săturăm pofta de dulce fără a omite și sănătatea/silueta.

3. Mierea - Cadoul ideal, îmbrăcat în sărbătoare.

V-am povestit de nenumărate ori despre cele mai fine texturi și cele mai diverse combinații de miere. În topul preferințelor noastre se numără mierea cu lăptișor de matcă, cocktailul Apioxivita și Royale Cocktail. Aceste combinații de miere sunt speciale din privința beneficiilor pe care le aduc asupra organismului, cât și a savorii.
Tot aici intră și pachețelul meu cadou, pe care l-am primit la timp, de la Apidava, al meu prim Moș Crăciun din acest an.


Am descoperit trei noi produse pe care le-am degustat și la care vă recomand să apelați pentru a face un cadou inspirat, sănătos și util.
Am primit un borcan cu miere de salcâm și nucă, un borcănel similar, dar în ediție specială de sărbători (cu o formă romantică și cu "fular" de centenar), precum și o pungă de turtă dulce cu miere.


Pot spune că mierea are o savoare inedită, iar nuca face senzația și mai palpitantă. Încă din copilărie mi-a plăcut să caut miezul de nucă sau feliile de lămâie, în dulceață sau miere. Mama apela la cea de-a doua opțiune în special în sezonul rece, pentru cura de imunizare. Totodată e de menționat și faptul că nucile ajută creierul să proceseze și să asimileze informațiile cu ușurință, motiv pentru care aș putea denumi această specialitate drept un cocktail absolut, pentru imunitate, sistem nervos mai puternic, o memorie de elefant și un desert/mic-dejun de neuitat.

Nucile sunt ușor moi la suprafață, crocante în profunzime și, în combinație cu mierea, nu se mai resimte acea uscăciune universală în cazul semințelor care, pe mine mă face să stau la distanță. Totodată, văd acest amestec drept o inspirație perfectă pentru prăjituri surpriză aromate. Pe scurt, mierea cu nucă mă duce cu gândul la copilărie și cu siguranță acest sentiment se va transmite și la cei dragi, în cazul în care veți decide să apelați la ea.


Cât despre turta dulce cu miere, iarăși, un produs al copilăriei mele, cu care eram răsfățată de foarte multe ori, ea este desertul ideal pentru cei mereu puși pe fugă, fiind ușor de strecurat în geantă (și sub brad), un desert savuros și consistent, dar mai natural și "nechimicălos". Se știe că fiecare linguriță de miere din bucate, reprezintă un plus pentru sănătate, dar și de savoare. Îmi place foarte mult dulceața fină și consistența ușor pufoasă a acestei specialități de turtă dulce.


Așadar, de centenar, vă sfătuiesc să dăm deoparte cadourile scumpe și să ne îngrijim mai mult de sănătate, să readucem în sânul familiei spiritul copilăriei și să le oferim atât celor mici, cât și celor mari, cadouri croite cu drag de către mândrele albinițe.
Sărbătorile sunt mai fericite când corpul e mai sănătos!
În portofoliul Apidava cu siguranță se va găsi o soluție pentru fiecare membru în parte. Alegerea îți aparține!
Tu ce cadouri vei face anul acesta?

You May Also Like

0 comments