Apa micelară bifazică de la Garnier

by - vineri, decembrie 28, 2018

Tenul are nevoie de o îngrijire delicată nu doar de sărbători și specialiștii recomandă să nu uităm în fiecare seară, înainte de culcare, de ritualul demachierii. Nu se trebui să rămână nici măcar o urmă de poluare de peste zi, care ar putea afecta echilibrul pielii în vreun fel. Și da, se poate întâmpla, pentru că în momentele mele de lene s-a întâmplat să uit acest pas important și să mă trezesc a doua zi cu niște monstruleți.



De când cu evenimentul Bucovina Beauty am descoperit un nou ajutor de încredere care îmi dă o mână de ajutor în acest sens: apa micelară bifazică de la Garnier.

Impresii apa micelară bifazică de la Garnier

Această apă micelară combină acțiunea intensiv depurativă a micelelor, cu puterea rapidă și eficientă de curățare a uleiului de argan din compoziție. 
Deși în mod obișnuit evit apele micelare și loțiunile de curățare pe bază de ulei, pentru textura uleioasă ce o lasă pe piele (cu toate că nu am tenul gras, ci mai degrabă normal-mixt), această apă micelară este un concept extraordinar. Curăță impecabil tenul și îndepărtează machiajul, chiar și pe cel mai rezistent, fără a încărca tenul, implicit fără a lăsa un strat de ulei pe ten. 
Adevărul e că de fiecare dată, dacă a rămas puțină soluție pe ten, aceasta a fost într-o concentrație atât de mică încât tenul a absorbit-o imediat și pielea a rămas foarte fină.


În termenii dizolvării machiajului, îmi place această soluție demachiantă căci nu trebuie să insist și să frec, evitând astfel iritațiile tenului și sensibilitatea ochilor. 
Soluția de 400 ml se presupune a avea o cantitate disponibilă pentru 400 de utilizări. Nu pot confirma acest aspect, căci n-am numărat la câte ritualuri am folosit-o însă o folosesc destul de des și am consumat extrem de puțin din ea până acum. Are și un parfum plăcut floral care te cucerește și un preț foarte bun, fiind o soluție demachiantă extrem de eficientă și accesibilă. 

Aceasta apă micelară este disponibilă atât în magazine fizice, supermarketuri și hipermarketuri din țară, cât și online pe site-urile cu produse de îngrijire. 
Voi ați încercat-o?

You May Also Like

1 comments

  1. Si eu o folosesc si imi place mult, mult.Miroase frumos si lasa tenul catifelat dupa utilizare.Nota 10.

    RăspundețiȘtergere