De sărbători sunt gospodină! Provocarea Sano.

by - vineri, decembrie 14, 2018

Din divă nu prea poți face o femeie de casă, se știe. Însă, o bloggeriță ce umblă toată ziua cu maglavaisuri, camere foto și articole vestimentare, devine ușor de mobilizat și de transformat în gospodină.


Sano lovește din nou, la Bucovina Beauty 2!

Și dacă tot se apropie sărbătorile, cu ocazia evenimentului din Suceava, cei de la Sano România ne-au oferit un goodie-bag să punem "casa la cale". Nu musai de sărbători căci, cu o floare nu se face primăvară. Dacă mai pui și doi pisoi mofturoși, un cadru artistic ce nu se lasă cu pată-n poz(n)e, curățenia devine aproximativ la fel de frecventă, ca și alternanța zilei cu noaptea.

Pachetul fermecat de gospodină chiar mi-a fost de ajutor și este de-a dreptul ingenios pentru diverse probleme...pardon, suprafețe.
Hai să punem țara la cale cu Sano!


  • Mănuși de cauciuc cu Aloe Vera
Minunatul pachet a venit din dotare cu o pereche de mănuși foarte rezistente, pentru doamne ce nu vor să-și strice manichiura când spală vase sau podele, covoare sau alte suprafețe șugubețe. Singurul lor minus e mărimea. Practic mie îmi trebuie mănuși de pinguin, dar cum nu s-au inventat, ne mulțumim cu ce avem. Ce-i drept, ele sunt foarte utile pentru a te feri și de acțiunea agresivă a agenților de curățare asupra pielii, prevenind arsurile nedemne de o doamnă sau uscăciunea mâinilor. Au si un parfum tare plăcut, nu mirosul acela clasic de cauciuc.

  • Anti-calcar pentru mașina de spălat - Anti-Kalk

Pe stimabilul încă nu l-am folosit, însă cică face minuni pe "șoldurile" mașinii de spălat, scăpând-o de rugină, prevenind probleme la motor și ajutând la o funxfuncțio corectă. În plus, îi oferă mașinii o tinerețe fără bătrânețe căci, duritatea apei nu mai este un tabu. Și totul doar printr-o singură magie, prin vărsarea întregului conținut din recipientul cu pompiță, în cuva mașinii de spălat. O programezi la un program scurt și aia e. Vorbim după ce-și face "siesta"!

  • Sano Jet+ Universal cu oțet

Domnul în formula 1.5 L este cel mai bun prieten al meu! Apelez la el săptămânal, când mă ia pofta de curățenic. Și o fac cu încredere, mai ales când am de-a face cu un aragaz jegos din cale afară, niște ulei cu "rezistență la transfer" sau fel și fel de minune. E șeful șefilor! Asta mulțumită versatilității sale care îmi permite să curățare orice tip de suprafața - de la tigăi, aragaz, ceramică, porțelan etc.


În plus, deține în compoziție și oțet, devenind astfel de 2 ori mai puternic și mai pregătit să facă față unei situații dificile. Îl pun pe zona cu problema și adaug apă peste (în acest caz îl las să acționeze 5-10 minute) sau îl pun în apă și, cu ajutorul unui burete/lavetei insist pe zonă până treaba revine în condițiile optime. Acolo unde e cazul, de obicei, insist mai mult sau aplic mai multă soluție.
Deși am remarcat în urmă cu mulți ani o alergie la vaporii de oțet, gospodina din mine abia dacă resimte acel miros. Iar lavanda seamănă mai mult cu un buchet de viorele. Atât de satisfăcător!

  • Pernuțe colorate pentru haine curate - Maxima Bio Power Gel Caps.

Mai mult sau mai puțin profesionistă în domeniu, cu siguranță ai auzit de pernițele detergent. Sunt foarte utile atunci când nu ai ochiul format (așa, ca mine) în ceea ce privește dozarea corectă a detergentului de rufe.

Punga de capsule Maxima a conținut 16 pernuțe cu detergent lichid, tip gel, care se adaugă direct printre haine, membrana acesteia se topește iar detergentul "freacă" murdăria din țesătură.
Hainele ies foarte curate însă, uneori, am remarcat un parfum aparent frumos, după care unul închis, de stătut, care nu e întocmai cel mai plăcut. Voi căuta și alte variante (dacă sunt).

  • Moș Crăciun n-a venit! Dar Carelline vine cu arome de sărbătoare!

Și cum cei din urmă sunt de fapt cei dintâi, Sano deține și o gamă specială de produse de îngrijire și cosmetice pe nume Carelline. Gama e tare mișto (rujul de la primul eveniment încă este folosit cu drag și spor)! Pe lângă ambalajele foarte simpatice, calitatea este una fabuloasă.


Și nu mi-e rușine să-ți spun că m-a cucerit acest săpun lichid pentru mâini, în ediția specială de sărbători. Ambalajul e de-a dreptul formidabil, dar nici parfumul gurmand de sărbători și prăjituri nu-i mai prejos. Dacă alte săpunuri de mâini curăță oarecum, și atât, săpunul acesta curăță în profunzime și hrănește pielea totodată, datorită efectului intens hidratant. E un aspect pe care nu l-am remarcat la foarte multe săpunuri de mãini. Îmi place maxim! Acum am și varianta cu Blueberries și e nemaipomenită. 

Și partea cea mai faină e că, pe lângă conținutul voluminos de produse, aceste produse de la Sano au și un preț extrem de accesibil și dețin o gamă extrem de variată sau soluții cu întrebuințări multiple.
Produsele se pot găsi în magazinele fizice branduite, în supermarket-uri și hipermarketuri, precum și în magazinul partener Sano situat în cartier Obcini, Suceava, Str. Bistriței, nr.10. Program: L-V: 9.00 -17.00; S: 9.00 – 13.00.

You May Also Like

0 comments