Osteo Power - Pentru un sistem osos tare ca piatra și iute ca leopardul.

by - duminică, decembrie 09, 2018

Patru din cele șase cele mai căutate expresii ale săptămânii pe pagina mea fac referire la subsemnatul menționat în titlu - Osteo Power. Iată așadar că, dacă voi ați cerut, deși s-a lăsat așteptat, astăzi vorbim despre acest remediu de la Ayurmed, despre utilizarea acestuia, indicațiile și beneficiile acestui supliment din plante ayurvetice terapeutice.


Sistemul osos - Sănătatea și flexibilitatea acestuia.

Scheletul osos este alcătuit din zeci de oase ce se resimt la simpla palpare. Unii sunt de părere că și unghiile pot fi denumite oase, datorită durității acestora. Aud frecvent această asociere. Cert este faptul că atât creșterea unghiilor, cât și cea a părului, dar nu numai, ne sunt influențate de prezența și asimilarea calciului în organism.
Și sănătatea sistemului osos, implicit flexibilitatea acestuia, care se emană printr-o mobilitate ușoară, fără dureri, depinde de conținutul de calciu la care se adaugă o serie de vitamine și minerale ce permit absorbția și fixarea acestuia în organism și în oase.

În cazul meu, conținutul insuficient de calciu se resimte prin durerile articulare, în special în jurul articulațiilor și a membrelor, la schimbările bruște de vreme, datorită sensibilității termice și/sau a pătrunderii "frigului în oase" (cum îi spunem noi, în Moldova). Unghiile mari și părul mediu-lung consumă foarte mult calciu pentru a-și menține structura și rezistența, iar o parte considerabilă se pierde prin urină. Astfel, corpul ajunge să preia o cantitate foarte mică, infirmă, insuficientă pentru a oferi necesarul structurii osoase. Odată cu înaintarea în vârstă, conținutul de calciu scade tot mai mult, lăsând corpul fără forță fizică, moment în care pot apărea și afecțiuni medicale pe fondul acestei lipse.

De asemenea, în domeniul afecțiunilor legate de carența (lipsa) de calciu severă se vorbește de boala (rară) Copiilor de Cristal. Acești copii nu se dezvoltă corespunzător, nu iau în greutate, sunt scunzi (80-150 cm) și sunt denumiți așa deoarece oasele lor sunt atât de fragile încât și un singur pas sau o întindere de mână ar putea duce la fracturarea acestora, motiv pentru care au o durată de viață foarte scurtă.

  • Este deficitul de calciu o problemă?
Nu este una majoră, dar la fel ca mineralele și vitaminele, acesta are un rol foarte important în viață de zi cu zi. Pe lângă dureri, lipsa de calciu o remarc prin amețeala bruscă, uneori chiar dureri infernale de cap, ce nu se remediază cu analgezice. Astfel tind să devin apatică, fără putere și fără o dispoziție generală de a face orice lucru, oricât de minor. Resimt durerea și atunci când depun efort fizic cu mult peste măsură sau pur și simplu, când stau foarte mult în picioare, durerile ajungând să se resimtă și la coloană.

Un prim pas pentru a-i deservi corpului o mică doză de calciu, pentru a preîntâmpina astfel de simptome sau pentru a preveni alte boli, precum osteoporoza, cu o pondere de 40% în cazul femeilor peste 50 ani (30% în cazul bărbaților), constă în alimentația zilnică, bogată în conținut de calciu (lapte, ouă, brânzeturi, etc.). Dar această alimentație nu pare a fi suficientă. Secretul mătușii mele pentru a preîntâmpina și/sau pentru ameliorarea acestor simptome este administrarea unei cure de calciu însoțită de D3 (vitamina necesară pentru fixarea acestuia în oase), în lunile impare. În cazul persoanelor ce au suferit traumatisme la nivel osos, pentru regenerarea țesuturilor, a articulațiilor, a ligamentelor și a oaselor afectate, îți recomand cura din coajă de ou (de preferat de casă, căci e mai bogată), uscată (pe sobă - uscare lentă sau în cuptor), care se pasează și se transformă într-o pudră ce poate fi administrată ca atare sau cu miere, de 3 ori/zi. De fapt, coaja de ou este văzută de cei în vârstă drept cea mai pură sursă de calciu natural.
Este o metodă pe au folosit-o rudele mele după o operație la nivelul membrelor, pentru a restabili echilibrul de calciu și pentru a fortifica/regenera sistemul osos și elementele de legătură.
Totodată, pentru că tot am amintit de traumatisme, osteoporoză și deficit de calciu, puteți apela și la acest remediu complet, pe care l-ați căutat în tot acest timp pe această pagină - Osteo Power.

Osteo Power - Pentru un sistem osos tare ca piatra și iute ca leopardul.

Osteo Power este un nou supliment din seria remediilor naturiste de la Ayurmed, cu un conținut exclusiv din șase plante indiene cu rol terapeutic, bogate în multivitamine, minerale și calciu, ce asigură doza necesară și absorbția acestora la nivelul sistemului osos, precum și pentru elementele de legătură, ca unghiile și părul. Acesta este destinat atât copiilor cu vârsta peste 12 ani, respectiv adulților și sportivilor.


Osteo Power stimulează producerea de colagen, necesară în cazul flexibilității și a refacerii osteo-articulare după un traumatism. Totodată, conținutul optim de substanțe nutritive ajuta la o bună funcționare a sistemului nervos, cardiac, precum și a celui imunitar.
Așadar, dacă știi că nu ai o mobilitate foarte bună, dacă prezinți dureri ale oaselor, dacă ai suferit un traumatism la nivelul sistemului osos sau pur și simplu vrei să previi aceste afecțiuni, poți apela la acest remediu exclusivist care te va ajuta să-ți menții sănătatea sub control sau să grăbești procesul de vindecare. Este recomandat cu atât mai mult o cură de Osteo Power în cazul în care suferi de intoleranță la lactoză sau în cazul în care nu obișnuiești să consumi frecvent alimente în sfera lactatelor și a brânzeturilor, precum și în cazul în care remediile menționate anterior nu-ți sunt pe plac.

Osteo Power este soluția simplă și completă pentru un sistem osos tare ca piatra, flexibil ca un yoghin și iute ca leopardul. Tu l-ai încercat?

You May Also Like

0 comments