Scandalos de hidratant, scandalos de arătos - Maybelline Color Sensational Shine Compulsion

Odată cu instalarea temperaturilor extreme regula spune că ar trebui să ne preocupăm mai mult de sănătate și să apelăm cât mai mult la haine pufoase, groase, la tehnica ninja, doar cu ochii puțin expuși, la discreție.


De asemenea e recomandat să-ți stabilești un ritual temeinic de îngrijire, constând în creme și seruri hidratante, care să-ți păstreze sănătatea pielii și să o protejeze de frig.
Pentru cele care nu s-a inventat zi fără machiaj, persoanele cu imperfecțiuni sau cele cu ten palid și păr blond, machiajul ar trebui să fie unul cât mai minimal în această perioadă. Și eu mă înscriu la această categorie de persoane, motiv pentru care, în sezonul rece, machiajul meu constă într-o rutină zilnică bazată pe o cremă intensiv hidratantă, un fond de ten hidratant, cu rezistență cât mai mare la transfer, puțin blush, iluminator și rimel. Desigur, nu-mi lipsește și un ruj, iar de la evenimentul Bucovina Beauty încoace, apelez la un ruj intens hidratant.

Scandalos de hidratant, scandalos de arătos - Maybelline Color Sensational Shine Compulsion


Invitatul de astăzi și cea mai recentă lansare în domeniul rujurilor, pe care eu îl recomand și îl folosesc zilnic de atunci este această gamă L'Oreal, respectiv Maybelline Color Sensational Shine Compulsion. Colecția cuprinde 7 nuanțe și un ambalaj scandalos de arătos, în nuanța Golden Rose.
Eu am primit 3 nuanțe, două culori nude și una roz, toate fiind formidabile și excelente pentru un machiaj simplu, dar care să evidențieze starea de spirit a fiecăruia. Aud deseori că în sezonul rece se recomandă nuanțele pământii, cele închise, dar cred că nici puțin roz bombonicios nu strică.


Colecția este formidabilă pentru sezonul rece datorită uleiurilor din compoziție și a formulei ultra hidratante ce acționează 2 în 1 - atât drept balsam intensiv, cât și ruj, mulțumită pigmenților intenși de culoare, ce oferă o acoperire perfectă și o culorare intensă dintr-o singură aplicare.
Deși nu au o rezistență foarte ridicată la transfer, buzele rămân ușor pigmente chiar și după ce acestea au luat contact cu multe pupături, mâncare sau haine groase aka fular/guler înnalt.


Un atuu al acestei colecții este faptul că efectul hidratant se menține o perioadă îndelungată și că nu au o textură lipicioasă, care mie personal nu îmi place.
Rujurile au un finish lucios și oferă buzelor un efect de volum, buzele fiind mai bogate și mai senzuale.

Le poți găsi atât în numeroase magazine fizice, cât și online, pe larome.ro , elefant.ro sau Emag.ro. Tu le-ai încercat?

Comentarii

Postări populare